Tatabánya és környéki kismamák, ti hova jártok nőgyógyászhoz? Kinél fogtok szülni?
Lollokhoz jártam, sztk-ban szültem.
(ha Lolloknál lehetne szülni, nála szültem volna.A terhesgondozás alatt több dokival találkoztam a kórházban, magánrendelésen kettőt 'próbáltam ki', egyikükkel sem voltam annyira megelégedve, hogy felkérjem őket szüléshez, így maradt az ügyeletes.Nem bántam meg, következő terhességnél is így tervezem.)
Köszönöm a válaszokat!
Én most az sztk-ba járok a Páloshoz, de szeretnék kisbabát és én is úgy gondolom fogadott orvos lenne jó, csak nem tudom ki?
Lollokot többen is ajánlották már, de nála nem tudok szülni...
Igazából véleményeket szeretnék, hogy kit érdemes, illetve hogy kit hányan választottak és miért, stb.
3as vagyok.A szobatársaim közül az egyik Pődőrnél szült, ő bejött hozzá minden nap, hogy hogy van, és a látottak alapján ha tényleg így félsz, hogy hogy bánnak veled, ajánlom a szülésznőt is, neki volt és tényleg nagyon hasznos volt.
A másikuknak Rókay volt a dokija, bent kellet maradniuk még +2napot, a doki csak az utolsó napon jött be hozzá, mert hiányolta az előző napi magánrendelésről, ahogy megbeszélték.
Málikot tényleg sokan dícsérik, kis túlzással mindig bent van a kórházban, annyian szülnek nála, úgyhogy tényleg jó lehet.Őt én már nem próbáltam, mert addigra elment a kedvem az összestől.
(egyébként nálam nem a pénz összekaparásán múlt, most is itt van a szülésre félretett pénz a 'vis major'dobozban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!