Mindossze 4 napja kesik. Csinaltam tesztet, (xepil) tegnap kettot ma reggel pedig egyik. Eloszor negativ, majd 3-5 perc mulva egy nagyon halvany masodik csík. Viszont semmi mas tunetem nincs. Ez valós baba? Van esely ra hogy valami mas miatt mutatja?
9-es válaszoló vagyok.
Ha 4 nappal az együttlét előtt volt ovud, az szinte semmit sem jelent, mivel orgazmus hatására is történhet spontán peteérés (én ezt olvastam több helyen is).
Tünetnek nem feltétlenül kell lennie, ezért is van, hogy sokan csak a második kimaradt mensi után kezdenek el gyanakodni.
Majd írd meg az eredményt, ha holnap esetleg tesztelsz megint!
Tehat akkor most az egyetlen lehetosegem varni, es utana vakum aspiratios abortusz lesz ha a doki ugy latja a dolgokat?
Ez sem túl szimpatikus... Szted csak a kiszippantós ab a lehetőséged? Nem. Nem, csak az. Megtartod, megszülöd, neveled, akár halasztasz az egyetemen stb. Megtartod, megszülöd, örökbe adod. Nálam az Ab lenne az utolsó lehetőség. Igazából bele sem mernék gondolni, hiszen az ab azt jelenti, hogy megöletem a gyerekemet. El nem tudnám képzelni... Ill. lehetőség lett volna a 72 órás tabletta vagy a védekezés...
Nem rosszindulatból irok, de attól, hogy a doki még nem lát, érez semmit, és az uh sem mutatja, attól még lehetsz terhes, igy a legelején ez előfordul, másképp nem hiszem, hogy pozitiv lenne a teszt, na és az, hogy nem erősödik 1-2 nap alatt szerintem nem jelent semmit-tapasztalatból irom. Nem azért irom, hogy felidegesitselek, csak szerintem még ne nyugodj bele, hogy nem vagy terhes. Azon pedig ne lepődjél meg, hogy az irásaid ellenszenvet váltottak ki at olvasókból, mert olyan, mintha csak érzelmek nélkül, rezzenéstelen arccal kimondanád, hogy oké, akkor nincs mit tenni: abortuszra megyek, meg, hogy reméled, hogy elvetélsz esetleg...ezeket azért nem olyan jó olvasni..persze lehet, hogy szóban máshogy fejeznéd ki magad, de igy irásban elég nyersen fogalmaztál...
Egyébként kivánom a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!