Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindossze 4 napja kesik....

Mindossze 4 napja kesik. Csinaltam tesztet, (xepil) tegnap kettot ma reggel pedig egyik. Eloszor negativ, majd 3-5 perc mulva egy nagyon halvany masodik csík. Viszont semmi mas tunetem nincs. Ez valós baba? Van esely ra hogy valami mas miatt mutatja?

Figyelt kérdés
Mind a harom tesztel ugyanez tortent. Nem szeretnek babat egyenlore, de nagyon felek hogy mi lesz.Nehany nappal a fogantatas idopontja utan egy hugyuti fertozesem volt, kaptam is ra gyogyszert, azt remeltem hogy talan akkor emiatt mutat a teszt enyhe pozitiv eredmenyt.

2014. nov. 27. 07:46
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Akkor mondanek par dolgot. Eloszor is akarmelyik embriologia konyv olvasasa / tanulasa azt mondja hogy kb csak az ovulatio plussz minusz 1 nap van normalis esely a teherbe esesre. Masreszt szuleszet 5. Evben van ami majdnem a legvege. Harmadresz az hogy egyetlen egy nap nem vedekeztunk de belem sem ment az ovulatio utan 5 nappal igencsak azt sejtetne hogy ebbol nem lesz semmi. Ezen kivul kifejtenem hogy hcg ezer mas dologtol is lehet szervezetben (sot alapvetoen isntermelodik csak kis mennyiseg) pl petefeszek carcinoma vagy kronikus veseelegtelenseg. Es arrol peldaul semmit nem tudtok hogy ket eve miert van folyamatosan felfazasi tunetem minden gyogyszer elleneben. Errol ennyit. Majd ha elolvastatok rola par szaz oldalas konyvet hogy hogyan mukodik ez es nem csak a neten talaltatok infot lecci utana itelkezzetek....
2014. nov. 28. 01:58
 22/38 anonim ***** válasza:
Minek magyarazod a bizonyitvanyod? Se nekem, se a tobbi valaszolonak nem vagy koteles magyarakodni. Egyedul magadnak vagy koteles elszamolni, ha a nagy eszed miatt kikapartatod a gyerekedet. Nem itelkeztem, csupan elmondtam a velemenyemet, ami nem itelet, esetleg csak dobbenet. Johetsz nekem itt ilyen baromsagokkal, hogy mi termelhet meg hcgt a tenyen nem valtoztat semmit... akkor meg egyszer! Egyetlen nem vedekezos szextol is teherbe lehet esni! Szuz lany is terhes lehet az elsonel is! Ezt csak azert mondom el, hatha meg messze van az otodev...
2014. nov. 28. 09:56
 23/38 anonim ***** válasza:

9-es válaszoló vagyok.

Ha 4 nappal az együttlét előtt volt ovud, az szinte semmit sem jelent, mivel orgazmus hatására is történhet spontán peteérés (én ezt olvastam több helyen is).

Tünetnek nem feltétlenül kell lennie, ezért is van, hogy sokan csak a második kimaradt mensi után kezdenek el gyanakodni.

Majd írd meg az eredményt, ha holnap esetleg tesztelsz megint!

2014. nov. 28. 10:26
 24/38 anonim ***** válasza:

Tehat akkor most az egyetlen lehetosegem varni, es utana vakum aspiratios abortusz lesz ha a doki ugy latja a dolgokat?

Ez sem túl szimpatikus... Szted csak a kiszippantós ab a lehetőséged? Nem. Nem, csak az. Megtartod, megszülöd, neveled, akár halasztasz az egyetemen stb. Megtartod, megszülöd, örökbe adod. Nálam az Ab lenne az utolsó lehetőség. Igazából bele sem mernék gondolni, hiszen az ab azt jelenti, hogy megöletem a gyerekemet. El nem tudnám képzelni... Ill. lehetőség lett volna a 72 órás tabletta vagy a védekezés...

2014. nov. 28. 10:59
 25/38 anonim ***** válasza:
Neharagudj a buta beszolasert, de annak ellenere, hogy orvosi egyetemre jarsz, hat buta kis lanyka vagy! Ne gyere itt 22 evesen azzal, hogy te ilyen olyan 100 oldalas konyvet olvasol ... Ezek olyan alapveto dolgok amihez nem kell egyetemi vegzettseg. Vedekezes nelkul sexelsz- eselyed van babara, akar 10-ik,20-ik vagy akarhanyadik napon! Mas eveket var arra, hogy varandos legyen, te pedig kis fruska, megoletned a gyerekedet. Ezek utan kivanom, hogy majd ha babat akarsz ne sikeruljon olyan egyszeruen!
2014. nov. 28. 16:31
 26/38 A kérdező kommentje:
Kedves utolso valaszolo azert ilyet szerintem nem kellene irni, hogx kivanod hogy amikor majd akarom akkor ne jojjon ossze. Sajnalom, de en ugy latom a dolgokat hogy ha egy gyereket bevallalsz ugy hogy egyaltalan nem allsz ra keszen, nem akarod es nincs segitseged akkor nem kell eroltetni mert az a gyereknek sem lenne jo ha olyan valakivel none fel aki nem akarta. Egyebkent csinaltam tesztet tovabbra sem erosodik a csik. De van halvany csik. Voltam orvosnal, megvizsgalt, ultrahang semmi, es tapogatas alapjan azt mondta hogy sanszos hogy negativ.
2014. nov. 28. 18:30
 27/38 anonim ***** válasza:
44%
Tanulj meg olvasni is legyszives. Nem azt irtam, hogy ne legyen gyereked, de majd ha akarni fogsz es nem fog egyszeruen osszejonni, na majd akkor leszel elkeseredve. Termeszetesen ha valaki nincs felkeszulve egy babara, az is megertheto. De azert van millio lehetoseg arra, hogyan vedekezz! Es nem a veletlenre hagyni. Es foleg nem a leg morbidabb modon veget vetni az egesznek. Ebben a helyzetben orulhetsz, hogy nem vagy varandos. Tovabbi szep estet
2014. nov. 28. 18:48
 28/38 A kérdező kommentje:
Ertem h nem azt irtad hogy ne legyen, de nem ertem miert akarod hogy nekem rossz legyen? Artottam en neked valaha? Nem ertem hogy miert kell valakinek rosszat kivanni de oke. Egyebkent igen lehet vedekezni stb, el is akartam kezdeni a gyogyszert ujra mert ugy volt hogy baratommal meg 2 honapig nem talalkozunk. Az mas dolog hogy meglepett es igen akkor is lehet vedekezni. Egyetlen este volt amikor nem vedekeztunk de akkor se belem ment. Rengeteg ember van aki ezt honapokig csinalja igy es semmi nem tortenik. Nem hiszem hogy magyarazkodnom kellene, igy meg plane nem, csak bant hogy egyes emberek milyen itelkezoek es rosszakaroak.
2014. nov. 28. 19:27
 29/38 emmatibi válasza:

Nem rosszindulatból irok, de attól, hogy a doki még nem lát, érez semmit, és az uh sem mutatja, attól még lehetsz terhes, igy a legelején ez előfordul, másképp nem hiszem, hogy pozitiv lenne a teszt, na és az, hogy nem erősödik 1-2 nap alatt szerintem nem jelent semmit-tapasztalatból irom. Nem azért irom, hogy felidegesitselek, csak szerintem még ne nyugodj bele, hogy nem vagy terhes. Azon pedig ne lepődjél meg, hogy az irásaid ellenszenvet váltottak ki at olvasókból, mert olyan, mintha csak érzelmek nélkül, rezzenéstelen arccal kimondanád, hogy oké, akkor nincs mit tenni: abortuszra megyek, meg, hogy reméled, hogy elvetélsz esetleg...ezeket azért nem olyan jó olvasni..persze lehet, hogy szóban máshogy fejeznéd ki magad, de igy irásban elég nyersen fogalmaztál...

Egyébként kivánom a legjobbakat!

2014. nov. 28. 20:26
 30/38 A kérdező kommentje:
Hat en azert bizok az orvosban es a modern orvostudomanyban, majd jovoheten megyek ujra ha nem tortenik addig valtozas. Lehet hogy kicsit nyersen fejeztem ki magam, sot. Viszont itt senki nem ismer engem, nem tudjak hogy mi zajlik bennem. Es igenis ha terhes lennek es elvetetnem nyilvan megviselne, de sajnos most a legrosszabbkor jonne ez mert ez most pont nem az az idoszak amikor van idom osszezuhanni. Nem csuszhatok a vizsgaimmal, mert az hogy fizetos legyek es felevente 1 millio forintot kifizessek az nem mukodik. Rengeteg a vizsga, a tananyag, a stressz, es emellett nem engedhetem meg magamnak hogy teljesen szetessek mert akkor az egesz eletem/ jovom fogja banni...
2014. nov. 28. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!