Tapasztalatokat kérnék tünetekkel kapcsolatban!?
A terhesvitaminnak semmi köze a tünetekhez, emiatt ne aggódj! Az is csak egy multivitamin, alig különbözik egy sima multitól, pl. folsav van benne több nyilván. Szerintem egyszerűbb szedni, mert akkor tudod, hogy biztosan mindenből bevittél eleget. Nekem a Gravida nagyon bevált.
Igen, a tünetek jönnek-mennek. Ez bármelyikre igaz, cicifájásra, hányingerre, stb. A feszülésre nagyon jó a magnézium. Baj a nagy, nem múló görccsel van, a húzódás, feszülés csak kellemetlen, de mondom, a magnézium sokat segít!
én gravidát szedek, magnéziumot nem, meg c-vitamint. Lehetne többfélét is, egy picit mindig fáj a hasam 3 hete, mintha kezdődő menstrációs fájdalom lenne, de annak a 10%-a kb. Ha feszül a hasad az lehet puffadás, a görcsök a méhszalagok nyúlása miatt, egy kis émelygés mindig van nálam, eddig 2-szer hánytam, és a munkaruhámnak csak a zipzárja tartja a gatyát, mert a gombok nyomnak mindent odalent. A székrekedést megezőzően egyél sok gyümölcsöt. Rostos dolgot. Szédülés is tünet, ha nem muszály, ha egyedül vagy soha ne mássz magasra, mert ha leesel nem tud ki segíteni. Ne emelj nehezet. Ha éles fájdalom jelentkezne, netalán vérzés,, azonnal keresd fel az orvost.
7+1 hkm
Én Femibiont szedek, nekem ez volt a legszimpibb, meg a dokim is ezt javasolta, mert van benne folsav, ami nagyon fontos. Kicsit drágább, mint a többi, de ettől aztán tényleg semmi bajom nincs, nem hányok tőle, és a hányingerem se fokozódik, miután bevettem, szóval én nem cserélném le másra, csak azért, mert az mondjuk olcsóbb. De egyébként szerintem teljesen mindegy, mit szedsz, mindenki azt szedi nyilván, ami neki bevált. Én a folsav miatt döntöttem a Femibion mellett, de más szempontból is bejött.
2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!