Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Légzésfigyelőt vesz-e valaki...

Légzésfigyelőt vesz-e valaki a babájánák?

Figyelt kérdés
Bébiőrt biztosan fogok venni,de szerintetek légzésfigyelőt is vegyek?A csecsemőhaláltól nem félek,mert ha meghal a pici,annak oka van...szerintetek???
2010. jan. 30. 13:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a felvilágosítást arról,hogy nem biztos hogy újra is kell éleszteni a babát ha nem vesz levegőt!Elég felébreszteni...
2010. jan. 30. 20:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy a légzésfigyelő mellett döntöttél.

Nekünk is volt, 2 éve az első gyerkőccel, nekünk néha-néha azért szólalt meg, mert pindurom "lemászott" róla álmában. De tényleg úgy van, én is úgy tudom, hogy van, hogy nagyon mélyen alszik, és elfelejt levegőt venni, elég, ha megmozgatod, vagy felveszed egy kicsit.

Nekem a védőnő is, meg a kórházi csecsemős hölgy is azt mondták, hogy hason altatni, CSAK légzésfigyelővel, vagy felnőtt felügyelet mellett szabad, mert a bölcsőhalálban meghalt babák többsége hason feküdt (persze általában volt más körülmény is, légzésprobléma, dohányzás, rossz körülmnyek...stb), de én nem bíztam annyira magamban, hogy "úgyis felkelnék rá, ha nem szuszogna"...hát én így nyugodtan aludtam, és megmondom őszintén, több, mint 1,5 éves koráig használtuk. Beraktam középre, és akkor már nem tudott róla leforogni. Volt, aki ezért hülyének nézett, de nyugodtabb voltam, és a védőnő is azt mondta, még két éves gyereket is találtak meg bölécsőhalálban...nekem ez elég volt. Persze volt, akinek már 8 hós korban örökké lement róla a baba, nem tudta használni.

Biztos, hogy most is használom majd, én amúgy bébiőrzőn nem is gondolkodtam, nem tartottam annyira hasznosnak.

24 hetes kismama

2010. jan. 30. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!