Dr. Hintalan Albert nőgyógyászról vélemény az újpesti sztk-ban?
Én nem terhesség miatt, hanem ciszta miatt lettem hozzá küldve a Károlyi sebsészetről szakvéleményét.
Idősebb öregúr, folyton motyogott és halkan beszélt (fájdalmaim is voltam, a francnak volt ereje őt silabizálni), ha meg visszakérdeztem, szemmel ölt. A kedves asszisztensével úgy beszélt, mint a kutyával. Szóval nekem elég negatív élmény maradt, kissé lenéző típus, de lehet, hogy csak a fájdalmaim miatt voltam érzékenyebb is, nem akarlak elrémíteni. Remélem, hogy neked jobb tapasztalatod lesz vele. Boldog babavárást :)
Sziasztok! Nem tudom érdekel e még valakit, de engem ő gondozott a terhességem alatt, kicsit tényleg morgós meg le is szúrt egyszer-kétszer ha valamit elrontottam, (pl első uh.ra nem mentem mert nem találtam őt, h beutalót írjon, nem kellett vna beutaló amúgy se, csakhát első babánál tudta a mókus:) de egyébként profi :)
A terhesség vége felé már sokkal kedvesebb is volt, lehet hogy csak nem szereti az amatőröket. :D
De a mogorvaságon vagy inkább szigorúságnak nevezném na azon kívül nincsen vele baj :) Ezután is hozzá fogok járni és ha még egy babám lesz akkor is azt szeretném hogy ő gondozzon majd a terhesség alatt. csak az a kár h szülést nem vezet, bár ha ő lett vna a szülőszobán biztos kaptam volna hideget meleget :)))
De első a baba és az anyuka egészsége, nem pedig a nőgyógyász modora.
Szia!
Látom, hogy nem most írtad, de azért én is leírom a véleményem.
Egyáltalán nem vagyok megelégedve vele a mai nap után.
Nem is említette nekem, hogy van olyan, hogy Down-kor szűrés, de hallottam róla, s ezért meg is csináltattam.
Visszamentem az eredménnyel hozzé, s közölte, hogy Ő nem tud ezzel mit kezdeni. Minek ez neki. Kifizettem az szűrésért 10.000 Ft-t azért, hogy közölje velem atána az orvosom, hogy Ő mit csináljon ezzel
Valamint a minap, amikor voltam nála, elfelejtettem kérni igazolást a családi adókedvezményhez, s jó, hogy nem harapta le a fejem érte.
Szóval én inkább keresek másik orvost (ha persze fogad másik az SZTK-ban)
Hátha valakit 2016-ban is érdekel. Nos, az újpesti SZTK-ban 2 dokihoz volt szerencsém mostanában, és nem ő az, akihez visszamennék, ha muszáj lenne.
Van egy egyedi stílusa, az fix, és nem a pozitív, megértő, normális kategóriába esik nálam, pedig nem vagyok extra érzékeny az ilyenekre. Mondjuk részletesen elmondott mindent (hogy mi a bajom meg a kezelést is), de előtte, kb. a "minek jöttem ide" jelleggel érdeklődött... Nem ajánlanám, csak vészhelyzet esetére, ha nincs más orvos, aki elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!