35 hetesen mi számít normálisnak?
Az utolsó 6-7 hetem telt el úgy, hogy már fájt a terhesség. Addig semmi bajom nem volt, de az utolsó hetekben nyilallt a lágyékomba egy erős fájdalom, húzódott a hasam, feszült mindenem.
A babám elég későn fordult be, a 34. héten és ekkor már szétfeszítette a hasamat, nem volt kellemes...
Az én dokim is megnyugtatott, hogy ez már a terhesség velejárója lehet. Ha nem fáj durván, akkor ne aggódjak.
A babám majdnem egy héttel később érkezett, mint a kiírt dátum, makk egészségesen, úgyhogy ő jól érzete magát, annak ellenére, hogy én már eléggé szét voltam esve a terhesség végére.
Szia
Szintén ugyan ez. Soha semmi panaszom nem volt,nem fájt semmi,azt se éreztem jóforán,hogy babás vagyok,ha nem rúgná ki a bordám az ablakon :)
Az elmúlt egy hétben már nem vagyok olyan vidám,olyanokat tud mozogni,hogy fáj.. és le sem áll egy percre se egész nap :) Éjszaka velem alszik.
Nekem pl,mostanában rettenetesen fáj a farokcsontom,alig bírok ülni.. egyre többet van a szúró,nyilaló érzés a szeméremdombom-hüvelyem környékén,olyankor menni se tudok,pár másodperc alatt elmúlik,de amíg fáj az nagyon durva. Tegnap pl nagyon enyhe mensi szerű görcseim voltak este,plusz ez a csontszúrás. ja,és olyan volt a hasam,mintha nagyon nehéz lenne,és húzná lefelé valami,kő kemény volt. lefeküdtem,jobb lett.
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!