Jók ezek az adatok? Szív működés van, Szívfrekvencia:154 min CRL:67mm, BPD:25mm, THQ:20mm, Fl:11mm, HL:12 mm, NT:2,1mm, Orrcsont látható. Terhességi hét:12+5nap
Figyelt kérdés
2 hete voltam Uh-án és ott akkor azt mondta a doki 11hét3 napos vagyok.Most ha számolnám akkor 13 hetes,és 4 naposnak kellene lennem.Most akkor hogy számoljam?Meg az lemért adatok alapján szerintem nem 12 hetes.2010. jan. 30. 10:17
1/1 anonim válasza:
Szia!
ne legyél már így elfoglalva a terhességi koroddal!:))))Az adatokból ami lényeges a szívfreki, az tökéletes és van orrcsontja, avagy a down-kór nagy valószínűséggel kilőve!:) az uh nem 100%ig pontos, 1-2 mm csúszás aztán már plusz-mínusz egy héttel csúszik a számítás. Nekem se egyezett meg soha az uh meg a terhességi naptár szerint számolt idő, és egészséges babát szültem a 39. (naptár szerint 38.) hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!