Hogy bírjátok elviselni minden hónapban, hogy nem jön a baba?
Figyelt kérdés
Minden hónapom egyre rosszabb....:(2010. jan. 30. 08:52
11/20 A kérdező kommentje:
Holnap leszek a 28. napomon, bár ez nem jelent semmit. A ciklus.hu is 7-re jósolja a mensim eslő napját...de megint reménykedek....hátha nem kell bőgnöm:)!
2010. febr. 1. 17:39
12/20 anonim válasza:
nekem egy fiam van az is 5év után jött 6vetéles után megint jön egy fiu kitatás
13/20 A kérdező kommentje:
Igen kemény dió ez lányok!!!:(
2010. febr. 2. 19:47
14/20 A kérdező kommentje:
30. napon vagyok és érzem, hogy meg fog jönni...csak jönne már meg és kezdhetnénk egy új ciklust!!! Ezt az időszakot utálom....utálom...:(
2010. febr. 4. 19:20
15/20 anonim válasza:
Megjött?! Szurkolunk neked nagyon, hogy végre sikerüljön!
16/20 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg, de minden előjel arra utal, hogy meg fog jönni:(!Már csak ha bele nézek a tükörbe, tudom, hogy mi lesz:(!Karikásak a szemeim, picit fáj a derekam, hőhullámok támadnak meg:), cici fájás is van, nem beszélve arról, hogy kiállhatatlan és ideges vagyok....mint amilyen ilyenkor szoktam lenni. 99%, hogy holnap megjön...
2010. febr. 6. 18:45
17/20 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi...lehet szexelni kellene egyet,az meghozná,ha jönni akar....bár a teszt is be van készítve.Minden esetre fel vagyok készülve...
2010. febr. 7. 13:58
18/20 A kérdező kommentje:
Megjött ma..:(
2010. febr. 10. 18:48
20/20 A kérdező kommentje:
Gondoltam beírom, h febr.10-én jött meg utoljára :) már 12 hetes kismami vagyok és minden rendben van velünk!
Van remény lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
2010. máj. 10. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!