Normális hogy a baba mozgása fájdalmat okoz?
Figyelt kérdés
A 36. hetet töltöm holnap. Ma voltam először NST-n, a doki azt mondta rendben van. NST közben félt a baba el is fordult, ami elég kellemetlen volt. Most így délután is mocorog, és fájdogál alul. Mitől lehet ez? Helyezkedik vissza?2008. aug. 15. 13:06
1/3 anonim válasza:
SZia! Én még csak 21 hetes vagyok, de amikor nagyon beindul, bizony én is inkább a fájdalmas kategóriába tudnám sorolni a mozgását. :) Lehet, hogy nálad már helyezkedik a születéshez? :)
2/3 anonim válasza:
Szia! Én a 33. hétben vagyok és nem akar a baba befordulni. Néha még az apróbb mocorgások is fájnak, pláne ha a méhszájamon "táncol". Állítólag ahogy egyre vékonyodik a méhfal, úgy érezni a mozgásokat sokkal erőteljesebben.
3/3 anonim válasza:
A magzatvíz mennyisége is ugyan annyi már kb 30 hetes korod óta, így azért is fáj jobban, mert ahhoz a mennyiséghes azért kisebb volt a babó.
Ez így a véfe velé normális, simizd meg a pocid és beszéld meg vele, hogy egy kicsit legyen óvatosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!