Kell e a szülésre felkészítő tanfolyam mindenféleképpen? Mert ahol lakom nincsen és "feleslegesen"nem utaznék.
Én még csak 11 hetes és négy napos vagyok, de már voltam védőnőnél, kedvesnek és kézségesnek tűnt, és ahogy levettem, neki pont az az egyik dolga, hogy felkészítsen a szülésre, szerintem ha jó a nőgyógyászod, és a védőnőd, és tudod a googlet használni ( :)), akkor szerintem az utazás helyett is otthon magadtól felkészülhetsz.
Ha úgy érzed, ez kevés (bár nem úgy tűnt), vannak szervezetek, akik ingyen (!) segítenek.
köszönöm, az én végőnőm is nagyon aranyos, szóval inkább őt nyaggatom majd :)
nem is az anyagi része miatt kérdeztem, csak másik országba kellene utaznom, de így szépen megoldom itthonról.
köszi mindenkinek
Szia! Nekem a férjemmel kell mennem, azért, mert ha nem üli végig a felkészítéseket nálunk nem szívesen engedik be a szülőszobába. Persze ezt kórháza válogatja.
Szerintem egyébként nem baj, ha meg tudod nézni a szülőszobát, megismerkedsz a kórház szokásaival stb. Egyszer lehet megéri elutazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!