Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már vagy 4 napja alig mocorog...

Már vagy 4 napja alig mocorog a babám. Be-be jelentkezik igen gyengécskén, de kezdek aggódni! 24. hetet taposom. Normális ez?

Figyelt kérdés
Férjem nyugtat,hogy a múltkor is ilyesmi volt vagy 2 napig,de amikor lehűlt pár fokot és esett az eső,akkor meg beindult!
2008. aug. 15. 11:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szia!

ne csodálkozz ebben a bolond időben. Frontok jönnek, mennek. Amikor én 25. hetes voltam, én is megijedtem, de aztán a doki megnyugtatott, hogy az időjárás a babákra is hatással van, ugyanúgy mint ránk. Én most 38. hetes vagyok, de van, hogy egész délelőtt alig érzem.

úgyhogy ne aggódj!:)

2008. aug. 15. 11:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem is van, hogy keveset mozog, de úgy tudom, hogy ilyenkor az a lényeg,hogy minden nap mozogjon. Ha bejelentkezik, akkor nincs gond! Üdv 26 hetes kismama
2008. aug. 15. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Az én babám is pár napja kevesebbet mocorog. Azért be-bejelentkezik, csak előtte aktívabb volt. A lényeg, hogy jelentkezzen. Ha jobban belegondolo ebben a rohadt nagy melegben nekem sincs kedvem nagyon mozogni, akkor érthető, biztos rá is hatással van. Minden jót! 25 hetes kismama.
2008. aug. 15. 11:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is alig-alig érzem. Ha lefekszek és beszélek hozzá, akkor általában megbökdös, de tényleg nem valami aktív. Napközben van, hogy nem is érzem. Ne aggódj, fogjuk még érezni eleget. Üdv: egy szintén 24 hetes pocakos.
2008. aug. 15. 12:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én is sokszor bepánikoltam már ez miatt, mert pár héttel ezelőtt még nagyon aktív volt, most pedig már csak alig érzem. De szerencsére nagyon szépen növöget a pocakomban, csak hát ahogy nekem, neki is nehezére esik mocorogni ebben a bolond hőségben.

Szerintem nálatok is ez lehet, de ha nagyon nyugtalan vagy beszélj a védőnőddel, dokiddal. Biztosan szívesen meghallgatják a szívhangot.

Kitartás, mindjárt jön a hidegfront!:)

28 hetes pocakos

2008. aug. 15. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát nekem is keveset mocorog, eddig étkezések után bukfencezett sokat, de most valahogy inaktívabb az elmúlt egy hétben az én drágaságom.

Nem tudom ez miért lehet.....tény, hogy az ember elsőre megijed, de szerintem nincs gáz Nálatok se!

22 hetes kismami

2008. aug. 15. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!