Már vagy 4 napja alig mocorog a babám. Be-be jelentkezik igen gyengécskén, de kezdek aggódni! 24. hetet taposom. Normális ez?
szia!
ne csodálkozz ebben a bolond időben. Frontok jönnek, mennek. Amikor én 25. hetes voltam, én is megijedtem, de aztán a doki megnyugtatott, hogy az időjárás a babákra is hatással van, ugyanúgy mint ránk. Én most 38. hetes vagyok, de van, hogy egész délelőtt alig érzem.
úgyhogy ne aggódj!:)
Szia! Én is sokszor bepánikoltam már ez miatt, mert pár héttel ezelőtt még nagyon aktív volt, most pedig már csak alig érzem. De szerencsére nagyon szépen növöget a pocakomban, csak hát ahogy nekem, neki is nehezére esik mocorogni ebben a bolond hőségben.
Szerintem nálatok is ez lehet, de ha nagyon nyugtalan vagy beszélj a védőnőddel, dokiddal. Biztosan szívesen meghallgatják a szívhangot.
Kitartás, mindjárt jön a hidegfront!:)
28 hetes pocakos
Hát nekem is keveset mocorog, eddig étkezések után bukfencezett sokat, de most valahogy inaktívabb az elmúlt egy hétben az én drágaságom.
Nem tudom ez miért lehet.....tény, hogy az ember elsőre megijed, de szerintem nincs gáz Nálatok se!
22 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!