Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rozsaszines folyas?!

Rozsaszines folyas?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!!14hetes kismama vagyok. Tegnap ejszaka volt a baratommal egy szeretkezes..utanna ereztem h valami folyas van ott..kimentem wcre

Rozsaszin folyas volt..egybol sirtam panikoltam hiszen elso babam.beszaladtunk a korhazba

Ott megneztek.lattam enis a kisbabamat.rugott integetett szinte az Uh-n.orvos mondta semmi baj nincs a baba korul is minden rendben..most reggel kimentem wcre.es meg mindig rozsaszin folyas volt benne egy ket telleg nagyon minimalis picit verrs szinu pötty. nagyon felek tovabbra is. Valakinek valami tapasztalat.mitol lejet?van e okom aggodni??

2014. nov. 22. 08:50
 1/8 anonim ***** válasza:
En majdnem 12 hetes voltam, amikor szeretkezes utan nehany oraval barnas folyasom lett. (masnap is volt egy pici) Semmi baja a babanak, nincs oka a folyasnak. Bar, itt nem nezik, hol a mehlepeny a mehszajhoz kepest, vagy legalabbis nem mondjak. Ha nem hematoma (mondtak volna), akkor valoszinu a mehlepeny ralog/kozel van a mehszajhoz, magyarul melyen fekszik. Ilyenkor nem javasoljak a behatolasos szeretkezest, van, akinek a pettinget se. Mi csak a behatolasost mellozzuk es ritkabban bujunk ossze azota. :( Nehany het alatt a mehlepeny feljebb vandorolhat, es akkor, valoszinu, nem lesz ilyen gond. Nyugodj meg, pihenj es gondoljatok at a szeretkezest hogy is lehetne "megoldani".
2014. nov. 22. 09:40
 2/8 anonim ***** válasza:
A terhesség vérbőséget okoz, így elfordulhat néha emiatt vérezgetés (enyhén), ha pl. az orvos megvizsgál, vagy együtt vagy a pároddal. Persze ilyenkor érdemes a szexszel vigyázni vagy hanyagolni egy kis időre!
2014. nov. 22. 09:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Koszono. A valaszokat.ezek utan biztos hanyagolom.elso a kisbabam egeszsege!!!
2014. nov. 22. 10:01
 4/8 anonim ***** válasza:
A placenta ilyenkor általában a méhszáj környéken van. Ilyenkor nem ajánlatos a szeretkezés, mert elkezdhet leválni a placenta. Nekem is ezt mondta a doki, 14 hetes vagyok.
2014. nov. 22. 21:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor a 9honapba + 6het a szules utan,nem lehet nemi elet?nekem nem gond...a baratomra leszek kivancsi
2014. nov. 29. 01:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Csak addig, amíg a placenta a méhszáj környékéről el nem kúszik. De ezt a következő uh-n is megmondják, hol van.

Lehet egyébként ilyenkor is, csak nem ajánlják, mert a placenta leválhat.

2014. dec. 1. 08:33
 7/8 A kérdező kommentje:
értem.a 12 hetes UH-n fel kellett emelnem a csípőm... az lehetett az oka??
2014. dec. 2. 13:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem, az volt az oka, hogy pontosabb kepet kapjanak.
2014. dec. 2. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!