Rozsaszines nem tul eros kezdodo folyas. Baj lehet?
Figyelt kérdés
Gorcs nincs. Inkabb csak szokatlan odalent/bent.. Het hetes vagyok2014. nov. 9. 23:00
1/28 anonim válasza:
Szerintem menj orvoshoz, vagy még most a korhazba, nekem is igy kezdődött, azt hittem nem lesz gond, aztan mikor erösödött mar kesö volt, addigra nem volt szivveres, elveteltem
2/28 A kérdező kommentje:
Sajnalom ami veled tortent.. :(
A kezdodo rozsaszinezestol mennyi ido telt el meg elkezdett erosni??
2014. nov. 9. 23:29
3/28 anonim válasza:
Csak a wc papiron latod amugy v egyebkent is?
4/28 A kérdező kommentje:
Erosodni. Bocsi
2014. nov. 9. 23:32
5/28 A kérdező kommentje:
Csak a wcpapiron. Kb egy oraja kezdodott
2014. nov. 9. 23:33
6/28 anonim válasza:
Jo par napig, kb. 3-4 napig kb. csak ugyanannyira volt, nagyon kicsit, szinte csak törlésnel, nagyon ritkan a tisztasagin. Nem lehetek persze biztos benne, de lehet h ha rögtön orvoshoz megyek még élt volna, es meg tudták volna menteni. Most kicsit hibásnak érzem magam h miért nem mentem azonnal. Csütörtökön volt missed ab műtétem
7/28 anonim válasza:
Mikorra lenne idöpontod a dokidhoz? Legkésőbb akkor holnap reggel menj. Hidd el, én is talan jobban éreznem magam ha tudnam h en mindent megtettem, ez h most magamat hibáztatom, csak ratesz egy lapattal erre a tragikus dologra
8/28 A kérdező kommentje:
Ooo de sajnalom :(
Hany hetes voltal?
2014. nov. 9. 23:45
10/28 A kérdező kommentje:
24.-en megyek legkozelebb. Az se most van :/ Ne hibaztasd magad. Attol csak nehezebb..
2014. nov. 9. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!