Szerintetek menjek orvoshoz? Valamitől teljesen kipattogott az arcom. Nagyon viszket:S
Figyelt kérdés
Szerintem egy toniktól,ami pattanásra van(aknesol),tegnap vettem:S,mert éreztem este is meg éjjel is hogy nagyon viszket az arcom,széttudnám marni..,de csak ma néztem bele a tükörbe,és tele van apró nem pattanás,hanem nemistudom,kiütésekkel,de nem piros,de rengeteg apró az egész arcomon,és nagyon viszket!Szerintetek hova menjek ezzel?Mondjuk legközelebb csak hétfőn tudok ugye menni..!Ha a háziorvoshoz megyek az úgyis elküld a bőrgyógyászatra nem?11h kismama2010. jan. 29. 17:03
1/6 anonim válasza:
Ha a toniktól van, akkor el fog múlni egy-két napon belül. Ne vakard, de nekd be valami nyugtató-gyulladáscsökkentő kenőccsel (aloe vera, bepanthen, körömvirág-krém stb).
2/6 anonim válasza:
Vagy a tonik v a hormonok,azért sztem elmehetsz,bajod nem lesz tőle ^^
Én életemben nem voltam pattis,mégis kirügyeztem igaz a vége felé:) ^^
3/6 A kérdező kommentje:
hát én se voltam sose,éppen ezért vettem ezt a tonikot,mert dícsérték sokan hogy milyen jó..,hát nekem ezekszerint nem,mert rengeteg apró kiütés lett rajtam:S,valószínű ettől,mert semmi más új krémet nemhasználok!
2010. jan. 29. 18:06
4/6 anonim válasza:
hmmm...sztem az lenne a legjobb,saját tapasztalatból mondom,h ilyenkor hagyd az alkoholos tonikot, én nem is használtam aztán a terhesség alatt...leradíroztam a bőröm naponta,aztán rá a krém és kész...de krmbőúl is csak a babáknak való mert olyan volt mintha marnák a bőröm ^ˇ
5/6 anonim válasza:
Szerintem, nem az alkohol csinálta, hanem valamelyik növényre lehetsz allergiás, ami az aknesolban van... :(
Sim aarckrémmel nyugtatsd, vagy az aloe vera tényleg jó ötlet, ha van ilyen növényed otthon!
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!Hát maga az aloe vera növényem nincs,de aloe verás krémem van,azzal kentem ma,hátha jobb lesz...mert valamivel muszáj bekennem,mert nagyon száraz a bőröm ha megmosom utána,és húzódik:S
2010. jan. 29. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!