Akinek volt már vetélése, a következő terhességnél eltiltott valamitől a doki?
például emelgetés, sex stb.
köszönöm a válaszokat!
akkor az én dokim nagyon alapos....
én is 6 hetesen vetéltem el februárban, nem műtöttek, az első mensi után rögtön hívott kontrollra, aztán írt fel progeszteront is. a héten teszteltem pozit, elkezdtem szedni a gyógyszert és már keddre be is hívott. nem tudom minek, mert még nagyon korai, csak 4 hetes, arra gondoltam, hogy lehet, hogy el akarja mondani mit nem csinálhatok.
Tavaly januárban vetéltem el, március végén már terhes voltam. Semmitől nem tiltott el, sőt..az én dokim nem szereti a túlzott aggodalmaskodást, mindent ugyanúgy csináltam mint egyébként-persze nyilván ésszel
Szép hónapokat Neked!
Nekem 2 vetélésem volt,mind a 2 vetélés után fél évvel kezdődött a "sikeres" terhesség. Egyszer sem tiltottak el semmitől,ennek ellenére nagyon vigyáztam. Amikor nem volt muszáj emelni,akkor inkább nem emeltem,a szex pedig váratott magára a 12. hétig. Nagyon féltettem a babákat.
Üdv: 2 gyermekes,23h.km.
köszönöm a válaszokat!
Én is nagyon féltem, lehetőleg nem emelgetek, bár nekem is van egy 2,5 éves kisfiam és bizony néha muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!