Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek a puffadás ellen?

Mit tegyek a puffadás ellen?

Figyelt kérdés
15 hetes vagyok, reggel a hasam mindig teljesen lapos, délutánra már elég kerek. 2 hét múlva lesz az esküvőm, addig változhatok annyit, hogy a most pont jó ruha már nem lesz megfelelő? persze figyelek az étkezésre.
2008. aug. 15. 09:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem két hét alatt is látványosan növöget a pocakom. De szerintem ez adottság kérdése. Egy ismerősömmel majdnem egyidős terhesek vagyunk, és neki még nincs is pocakja, az enyém meg már tök nagy. Azért esküvő előtt 1-2 nappal még nézd meg a ruhádat, nehogy aznap kelljen ezen idegeskedned!! Sok boldogságot!! 23 hetes kismami
2008. aug. 15. 11:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Puffadás ellen Espumisant bevehetsz, terhesen is lehet szedni. Nekem bevállt. Ha "rendes" esküvői ruhád lesz akkor előtte pár nappal meg tudod nézni a méretet és tudnak még rajta alakítani a szalonban, hogy ne legyen szűk. Az tényleg alkati kérdés, hogy mennyit fog nőni a hasad, nekem például annyi idősen még alig volt és két hét alatt a változás nem volt jelentős.
2008. aug. 15. 13:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem a puffadás tartott a 19. hétig és bár az Espumisan jó a "szeles" tünetekre a poci délutánra való megnövését nem befolyásolja. Nem a sok levegőtől lesz nagy, úgyhogy mindenképpen arra készülj, hogy este is elférj a ruhádban. Nekem júli 26-án volt az esküvőm és úgy oldottuk meg, hogy a ruhámat alulról kezdtük el befűzni, így felül meg lehetett szorítani, de a hasamnál kényelmes maradt, a végén pedig fentről visszafűztük le, hogy ne lógjon a zsinór. Persze ezt csak fűzős ruháknál lehet megcsinálni, zipzárosnál nem. Nem hiszem amúgy, hogy a pocid igazi növésnek indul addig, de csinálj még egy ruhapróbát, mielőtt elhoznád a szalonból és lehetőleg délután menj, amikor a pocid már kikerekedett.

23 heteske

2008. aug. 15. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!