Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 nap múlva 14 hetes kismama...

2 nap múlva 14 hetes kismama leszek. Baj van a babával?

Figyelt kérdés
Ma reggel amikor a mosdóba mentem a wc papíron, egy nagyon pici, a krémszínűnél kicsivel sötétebb folyásszerű vmi volt. Nagyon megijedtem, tompán fáj hol az egyik, hol a másik petefészkem. Nem tudom, hogy az idegességtől-e vagy alapból, de kb. egy órája hányingerem is van. A terhesgondozáson a doki gyulladásra klion-t írt fel.4-et használtam el eddig. Lehet, hogy amiatt baja lett a babának?
2014. nov. 21. 13:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
A Kliontól nem lehet baja. A sötét folyás miatt mindenképpen nézesd meg magad dokival!
2014. nov. 21. 14:05
 2/17 A kérdező kommentje:
hát nem tudom,mert abba is bele van írva,hogy a terhesség első 3 hónapjában nem szabad használni. és a doki is inkább felhívott egy másik dokit,hogy lehet-e,mert épp,hogy 13 hetes voltam amikor felírta. nagyon be vagyok parázva :S azóta nem volt újabb folyás és ez is inkább csak pici kis valami volt. de azért elmegyek akkor az ügyeletre
2014. nov. 21. 14:07
 3/17 A kérdező kommentje:
gondoltam arra is,hogy mivel hegyes a vége a kúpnak,lehet felsértettem a hámot és az jött ki a maradék kúppal.
2014. nov. 21. 14:08
 4/17 A kérdező kommentje:

kb. olyan volt mint itt a palettán a legalsó sorban jobbról a második. egy icipicit talán sötétebb.

[link]

2014. nov. 21. 14:15
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon pici volt, és azóta nincs, akkor várhatsz még szerintem. Lehet, hogy tényleg csak megsérült a hámréteg. A gyógyszergyárak óvatosságból mindent ráírnak a gyógyszerekre, így védik magukat. Első voltam.
2014. nov. 21. 14:16
 6/17 A kérdező kommentje:

reménykedem benne...mert első babám és iszonyatosan parázok már akkor is ha csak belenyilall aztán rájövök,hogy nyilván csak nő szegénykém :)

igen, nagyon pici volt, olyan volt mint 2-3 gombostűfej

2014. nov. 21. 14:20
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg! A stressz a legrosszabb a babának! Boldog babavárást! Hidd el, rendben lesz minden, az első kritikus időszakon túl vagytok. :)
2014. nov. 21. 14:22
 8/17 A kérdező kommentje:

Azon vagyok itt ülök mint egy dilis és simogatom a hasam, magyarázok neki stb.

Próbálom magam nyugtatni.

Köszönöm! :)

2014. nov. 21. 14:25
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi. En 7 hetes terhes voltam, amikor ilyen pici, (nagyon pici) barnas darabkat vettem eszre a WC papiron. 2 szer is elofordult. Gondoltam varok meg, nem mentem dokihoz. Magatol elmult. Semmi baj nem volt. Most mar van egy 7 honapos kisfiam.

De ha meg lesz, akkor biztonsag kedveert menj orvoshoz.

Boldog babavarast

2014. nov. 21. 14:30
 10/17 A kérdező kommentje:

hát én a helyedben már rohantam volna a dokihoz másodszor :D mindenképpen megyek ha megint előfordul.

köszi szépen :)

2014. nov. 21. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!