Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes terhes vagyok. Az...

28 hetes terhes vagyok. Az utobbi pár napban a köldököm felett pár cm-rel fáj. Ez mért van?

Figyelt kérdés
2008. aug. 15. 08:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán nyomja a gyomrodat, most már egyre nagyobb a baba helye, és egyre kisebb a gyomrodé.
2008. aug. 15. 09:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg egyre kevesebb a hely a gyomrod számára.

Bár nem írod, hogy mid fáj. Nekem nagyon sokszor fáj a bőröm is ott, ahol Te írod, ahogy nyúlik,de annyira, hogy olyankor nem lehet a pocakomhoz érni. Ilyenkor gyorsan be szoktam kenni, jó bőven testápolóval, és az enyhíti is, hűti is......

2008. aug. 15. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Én most a 32. hétben járok. Nekem is fájt sokáig a köldököm felett egy pontban, de mostanra elmúlt. Szerintem ez normális. Biztos nyúlik a bőr, vagy nyomja a baba a gyomrod. Csatlakozom az elöttem szólóhoz. Szintén testápolóval szoktam kenni, ha már nagyon feszít.
2008. aug. 15. 09:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 28 hetes vagyok és a napokban kezdtem érezni, hogy nagyon érzékeny lett a bőröm ugyanott. Szerintem ahogy nyúlik a bőrünk, kezd kisimulni a köldökünk, azért érezzük.
2008. aug. 15. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!