Lehetek mégis terhes? (részletek lent)
Október 31-én voltam együtt a barátommal, nov. 12-re vártam a menzeszt. Azóta késik, csináltam két tesztet (nov. 13. és nov. 18.) ezek negatív eredményt mutattak. Máskor is késett már sokat az elmúlt hónapokban, de mivel ennyit még sosem, ezért ma elrohantam nőgyógyászhoz is. PCOS-t diagnosztizált, szerinte csak emiatt késik. Az ultrahangon korai terhesség jelét nem látta (sem petezsákot, sem megvastagodott méhnyálkahártyát). Azt mondja, terhességet nem lát sem méhen belül, sem méhen kívül, de azért laborvizsgálatot is kért, de annak csak 1,5 hét múlva lesz eredménye. Addig megőrülök.
Igazából néhány napja érzem a szokásos menzesz előtti tüneteket, de már csak azért sem akar megjönni.
Szerintetek lehetek mégis terhes, vagy megnyugodhatok? Ugyanis a jelenlegi kapcsolatomban ez nem a legjobban jönne most :(
Vicces, vagy nem vicces, aggódtam nagyon.
Nem, nem voltunk azóta együtt, főképp, hogy eléggé megromlott a kapcsolat. Miután pedig felmerült, hogy ESETLEG terhes lehetek, azóta pedig mégjobban...
Köszönöm a válaszaitokat és a megnyugtatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!