Van itt olyan, aki terhes volt, mégis megjött neki?
Figyelt kérdés
Menstruációm előtt 1 héttel kezdtem el barnázni, tartott 4 napig, majd megjött rendesen, 3 nappal korábban. A vérzés ugyanolyan erősségű, mint máskor, viszont nem görcsölt a hasam, pedig nagyon erősen szokott. Korábban sosem jött még meg, pecsételésem se szokott lenni. Gyakran van hányingerem, és szédülök, semmi étvágyam nincs, pedig sosem volt azzal sem bajom. Furák a tüneteim, ezért vagyok kiváncsi arra, lett -e valaki így terhes.2014. okt. 4. 18:12
1/1 anonim válasza:
Februárban volt kaparásom sajnos nem fejlődtek az ikreim. 1 mensit vártunk, aztán belevágtunk. A következő normálisan megjött időben. Erősebb volt, mint szokott. Gondoltam, összejött, de a szervezetem mégis kilökte. Attól a mensitől számítva 3 hétre elkezdtem terhestüneteket produkálni, csináltam egy tesztet és pozi lett. Vártam, amíg 7 hetes nem lettem, akkor mentem uh-ra. Ott mondta a doki, hogy 9 hetes vagyk. Következő uh-gal még egy hetet ugrottam, így 4 nap eltéréssel stimmel, hogy előző ciklusban fogant. Valószínű a testem megpróbálta kilökni, de szerencsére nem sikerült:D
Holnap megyek 4D-re a majd 29 hetes babámmal:D
Valószínű nagyon ritka eset vagyok, de elképzelhető, hogy te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!