Ikerterhessegnel mikor derul ki h tobb pocaklako van?
Elso! Kb ennyi fogalmam nekem is volt.. :/
Inkabb sajat illetve kornyezetbeli tapasztalat erfekelne..
Ötödik héten már látszott a két petezsák. Négy hetesen is voltam (pecsételés miatt), akkor jó vastag nyh. volt, meg látszott felritkulás. Az öthetesnél mondta a doki, hogy gyanította múlt héten is. De nyilván ott még nem egyértelmű.
15+3 km.
5. héten először a vérvételkor lett gyanúsan magas a HCG.
5+2 hetesen láttunk két petezsákot.
(Az már más tészta, hogy elment mindkét baba)
11 hetesen derült ki, hogy ikrek fogantak. Előtte 6 hetesen voltam ultrahangon, akkor csak egy szívhang volt, ikerterhesség szóba sem került.
Szerintem ez a legkésőbbi időpont, amikor kiderülhet, mert ekkor már elég nagyok ahhoz, hogy látszódjon az ikerség.
Nekem 6 hetesen egy petezsák volt, szívhan még nem hallatszott. Kérdeztem a dokim: egyedül van? Erremondta 1: 64millióhoz az esély, hogy nem.
8. héten volt szívhang, így kezdte: Aha, minden rendben, de örülök, hogy fekszel, mert két szívhang van, és egypetéjűek, mert egy zsákban vannak. A korábbínál még nem látszódtak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!