És mintha apró "bugyogást" éreznék néha néha. Tegnap este lefekvés után éreztem ma meg már többször is. Az első babát 16.hét környékén éreztem először.
Ez inkább csak bélmozgás. Még olyan picike, hogy lehetetlen megérezni a mozgását. De nemsokára pár hét múlva már őt is biztosan érezni fogod :)
2014. nov. 19. 18:21
2/11 anonim válasza:
Bizti nem még. :)
2014. nov. 19. 18:28
3/11 anonim válasza:
Ha második baba, akkor lehet. Én is ilyenkor éreztem először a másodikat. 14 hetesen pedig már rendesen, mintha bukfenceket vetne a holyagom fölött. 19 hetesen pedig már a férjem is érezte, kivülről. Más, az első babáját ilyenkor kezdi érezgetni. A többedik terhességnél minidg hamarabb lehet érezni a magzatmozgást.
Én elképzelhetőnek tartom, hogy őt érzed.
Egyébként az első babámat én is 16 hetesen éreztem először. :)
2014. nov. 19. 18:38
4/11 anonim válasza:
Első babucit 12 hét pár naposan már én is éreztem. Úgy feküdt. Csiklandozós érzés volt.
Szernitem őt érezted.
Már én is alig várom... <3
9 hkm
2014. nov. 19. 19:46
5/11 anonim válasza:
Jesszus! Megint valami irigy liba. Azért mert a második babámat korán éreztem, már le kell pontozni? Olyan felháborító...
2014. nov. 19. 20:00
6/11 anonim válasza:
Nem létezik, 5 cm-es magzatot ugyan hogy lehetne érezni, abszolút fejletlen még az izomzata is, nem képes olyan erejű mozgásokra, amiket odabentről meg lehetne érezni.
2014. nov. 19. 20:03
7/11 anonim válasza:
4-es vagyok. Én pont ejtek rá, de nagyon magasról, hogy lepontoznak.
Főjön csak a saját levében minden rossz indulatú besavanyodott ősanya.
2014. nov. 20. 09:45
8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem vannak emberek akik csak azért járnak ide h lepontozzák a válaszolókat. Én folyton a zöld kezet nyomom erre szinte az összes kérdésem alatti hozzá szólások 50%alatt vannak.
2014. nov. 20. 11:34
9/11 anonim válasza:
Pedig nyilván mindenki a saját meggyőződése/tapasztalata szerint válaszolt. Sokat úgy pontoznak, hogy egyetértenek-e a válasszal. Ami attól lehet még hasznos, hogy más vélemény...
2014. nov. 20. 11:37
10/11 anonim válasza:
Engem csak az bosszant, hogy miért feltételezi, valaki, hogy hazudok? Mi hasznom válna belőle, hogy név és arc nélkül azt hazudnám, hogy korán éreztem a második babámat mozogni? Aki ezért lepontoz, azt csakis a rosszindulat vezérelhet. Mindenki magából indul ki...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!