Van olyan gyógyszer vagy házi praktika amivel tudok végre aludni este?
Nem tudok aludni esténként nyugtalan láb szindróma miatt... ameddig elfoglalom magam, pl. horgolok vagy olvasok, bármit csinálok semmi gond, de amint aludni szeretnék megőrülök tőle. :S Minden este 2-4 órát hánykolódom az ágyban, persze ettől a baba is felkel a hasamba és ő is elkezd mozgolódni mindenfelé.
Ma is talán 2-3 órát aludtam.
Nem tudtok valami olyan altatót amit a terhesség alatt is lehet szedni? A levendula is segíthet? Lábborogatást már csináltam, semmit nem használt...
Köszönöm a segítséget!
28 hkm
Igen, tudom hogy ez valamilyen szempontból jó, de már most is felkelek miden mozdulatomra szerintem a babánál még éberebben fogok aludni. :)
Viszont most még szeretnék egy kicsit ameddig lehet... Napközben sem tudok, meg nem is nagyon szeretnék mert talán ha nagyon hulla vagyok be tudok aludni este. Ebben bíztam eddig legalábbis, most már kezdek kikészülni a kialvatlanságtól.
Próbáld meg a citromfű-teát. Nekem terhesen segített. Én el tudtam aludni, de aztán éjfél körül felébredtem, és nem bírtam visszaaludni bármit csináltam, sokszor reggel 6-ig fel voltam, közben meg halálra idegesítettem magam, hogy miért nem alszok. Egy biztos, szülésre edzett lettem az éjszakákat illetően, a picinél már meg se kottyant, hogy fel kel kelni, akár többször is, olyan jókat aludtam egy-egy szopi után. Sokkal jobb így most, mint terhesen volt, most ha leteszem a fejem azonnal alszok.
A citromfű tea sem csodaszer, de ittam, iszom, most már a pici is issza, nyugtató, lazító hatása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!