Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányszor voltál beteg terhessé...

Hányszor voltál beteg terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Kisebb-nagyobb bajok, bármi!

Mi volt a probléma, mivel kezeltek?

A terhesség hányadik heteiben?

Egyébként is hajlamosabb vagy gyakran bármit összeszedni?

2014. nov. 18. 23:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
14. hétben kaptam egy náthát, köhögtem vele 2 hónapig, ami multhéten valószínüleg felülfertözödött és lett egy tüdögyulladás (antibiotikumot kaptam). Most próbálok kimászni belöle. A 24 héten járunk, remélem már picit könnyebb lesz, hogy végre van levegőm.
2014. nov. 19. 10:42
 12/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Tudom régi a kérdés, de minden rendben volt a babákkal (most már gyerekkel), akinek az anyukája beteg lett a terhesség során?

Kicsit aggódom, mert én is 2x voltam beteg.

Először a 10.héten (hőemelkedés, orrdugulás, köhögés, stb…) aztán 2-3 hetes köhögés, orrfújás.

Illetve a 18-20.hétig amikor meginr benyaltam egy náthát, csak az ráment az arcüregemre, meg nagyon durván lerakódott, majd meg fulladtam az orrdugulás+száraz köhögés kombótól. Erre kaptam antibiotikumot is már. Már a 30.hetet elhagytam, augusztusban szülök, kicsit aggódok, hogy nehogy baj legyen ezekből. Amugy a vizsgálatokon mindig minden oké volt.

Van egy elsős nagyfiam, vele egyszer sem voltam beteg terhesség alatt. 🤦🏻‍♀️

2023. jún. 13. 19:17
 13/17 anonim válasza:
Kedves utolso,bar latom te nem kaptal valaszt,de te most hatha valaszolsz.Minden rendben van a babaddal azota?
jan. 7. 17:09
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia! Igen. Minden rendben :) egészséges kislány. Csak egy kis szívhibát találtak nála, ami magától megjavult. Az sajnos lenet hogy a betegségektől volt, mert mind2 elég durva volt, vszeg covid lehetett az egyik.

De már nem is olyan pici babáról van szó, bőven elmült egyéves. 11 hós kora óta jár, mindent megért, nagyon aranyos kislány.

:)

jan. 11. 21:09
 15/17 anonim válasza:
Szívhiba?? Mi volt ez pontosan?
jan. 12. 15:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen sajnos. Zörejt hallottak nála újszülött korban, úgy derült ki. 2 kisebb pitvari lyuk meg egy olyan szűkület a tüdőverőéren ami elvileg még a születés elott el kellene múljon. Mivel amugy semmilyen más baja nem nincs-szerencsére, így azt mondtàk hogy magzati korban alakulhatott ez ki, talán valami okán. Ezért mondtàk a betegséget. De nem biztos, hogy valóban így is van. 3 hós kontrollon már csak az egyik lyuk volt meg, az is nagyon kicsire szűkült. :)
jan. 13. 13:37
 17/17 anonim válasza:
Köszönöm szépen!:)
jan. 13. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!