Érdemes orvost fogadni? /Győrben/
Nagyon meg vagyok lőve e téren!Anyagilag jobb helye is lenne annak a pénznek amit vizsgálatonként elkér a magán orvos de nekem már volt egy beteg babám akit fél időben elvettek tőlem!akkor nem volt orvosom!és talán ha az ember fizet bensőségesebb lesz a kapcsolat..mert nekem most nagy szükségem van arra hogy megbízhassak az orvosban aki foglakozik velem!de nem tudom mit tegyek.sokan mondják hogy a terhesgondozóban is jó de nekem akkor nem volt olyan jó vagy nem tudom!nem éreztem azt a figyelmet törődés!
mi a véleményetek?érdemes lenne orvost felkérni vagy "pénzkidobás"?
Szia.az 1.babámmal magán dokinál kezdtem,de alig a 12.hét előtt váltottam az SZTK-ra.Ugyanis rákszűrésre jó,de hogy egész terhességem alatt a bunkó formáját nézzem és ezért fizessek is...na nem.Így elkerültem ahhoz akihez területileg tartzom:Dr.Mika Péter.Egy nagyon jó,kedves-értelmes szakember.Igaz a szülésre nem volt megkérve-így ügyeletesnél szültem-de csak ajánlani tudom!
Most 23+4hetes a 2.babám,és jövő héten szeretném megkérni őt a sima SZTKs rendelésén,hogy vállalná e így a szülést.Már e-mailben megkérdeztem Tőle,és azt mondta nem szokványos,de semmi akadálya hogy végig az SZTK-ba járok hozzá,és mégis nála szeretnék szülni.Nálunk elsősorban nem az anyagiak a gond,hanem hogy délutánra nyűgösebb a fiam,és nincs autóm,amivel bejárnék-és ugye vidékről a buszjárat-hagyjuk.
Csütörtökönként van a terhesgondozóban,és kedden ugyan ott 16-19ig a ,magánrendelése.
köszönöm a választ
tudom is ki ö mert egyszer én is hozzá kerültem véletlenül!de most Papp Gáborhoz mentem eddig a terhesgondozóba.baj nincs vele semmi eddig csak nem igazán tudom hogy mennyi különbség van fogadott doki meg "nem fogadott doki között"!
azért gondolkoztam el mert abban bíztam hogy talán ha az ember fizet neki akkor talán sokkal alaposabb és bizalmasabb a viszony!
azt hiszem maradok a terhesgondozonál!minthogy esetleg egy olyan orvossal találjam szembe magam aki bunko!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!