Normális, hogy ennyire fáj, ahogy nyomja magát?
Szia! En is 36 hetes vagyok, es nekem is faj amikor lefele nyomja magat.Nem csak most, mar joval korabban is fajt, valoban mintha szet akarna fesziteni a mehszajat.
Az elso babammal en sem emlekszem hasonlora.Ettol eltekintve viszont kimondottan konnyu terhessegem van, meg most is dolgozok, tehat ezt az egy dolgot megprobalom elviselni, es orulok,hogy sok mas kellemetlen tunet elkerult.
Kitartas, mar nem sok van hatra :-)
Nekem szúrni szokott, olyan mintha feszítené a kis fejecskéje.
35hkm
Nekem olyan érzésem van, mintha laposra taposta volna a húgyhólyagomat a fejével. Nekem eléggé lenn van, mindig is lenn volt, de nincs benn a helyén még a feje. Szintén második baba és elsővel nekem semmi ilyesmi nem volt. És semmi egyéb kellemetlenség se, most meg mindent visszakapok, most jött elő a kézzsibbadás, valami ideget nyomhat és napról napra rosszabb. Én már nem dolgozom, szombaton álltam le.
35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!