Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki lehet valamit venni ebből...

Ki lehet valamit venni ebből az ultrahang felvételből?

Figyelt kérdés

Ma voltam az első ultrahangon, de nem adtak képet, csak lefotóztam telefonnal. Nem nagyon tudom ki venni, hogy hol van rajta a baba. :( Tapasztalatlan vagyok ilyen téren, első babánk.A két sárga kereszt között? Légyszi segítsetek! :)

[link]

2014. nov. 17. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, az az ülőmagasság, ami szerint számítják a terhesség korát. A te esetedben ez 9 hét 6 nap.
2014. nov. 17. 14:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, a két sárga kereszt között ott van a baba.

Amúgy nyugodtan kérdezz, ha ott vagy, fognak válaszolni (még ha nem is mindig kedvesen). De a te babád, úgyhogy tudj meg róla bátran mindent!

1-2 hét múlva sokkal inkább baba alakja lesz (nagy fejecske, kicsi kezek-lábak).

2014. nov. 17. 14:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom, rá is írták a leletemre, 9 hét és 3 nap. Csak konkrétan én nem tudom kivenni, hogy hol van a feje stb. A dokinő azt mondta, ott az a kis folt a baba. :) Na sebaj, remélem a 12. hetin már többet fogok látni. :) Köszi a választ! :)
2014. nov. 17. 14:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló, neked is köszönöm a választ! :) Igazából csak úgy beestem a vizsgálatra, mert ma tudtam elkéredzkedni melóból, a dokimhoz időpontra mentem volna, erre kiderült, hogy nem rendel ma...Berágtam, aztán elmentem a kórházba, hátha időpont nélkül is megnézik. Szerencsém volt, mert nem volt előttem senki, így megnéztek. Nem bírtam volna ki még egy napot. :) De kedves volt a doktornő.:) Hallottam a szívdobogást is, el is sírtam magam! :)
2014. nov. 17. 14:15
 5/6 anonim ***** válasza:
A 12 hetesen már igazi emberke formája lesz, ne aggódj :) Nekem hihetetlen volt, mekkorát nőtt - én 9 hét 4 naposan láttam előtte, hasonlóan festett, mint a Te képed. A 12 hetesen meg az apukája is megkönnyezte, ahogy rugdalózott, játszott, magzatvizet ivott :)
2014. nov. 17. 15:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, akkor már biztos szépen lehet majd látni! :) Már várom nagyon! :) Apukát is elviszem magammal, nehogy kimaradjon egy ekkora élményből! :)
2014. nov. 18. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!