Megőrjít a tudat, pedig semmi közöm hozzá? A történtek miatt reagálok így?
27 éves vagyok, 4 gyerkőcöm van.
Sógornőmnek 5 gyereke van, de 2 éve 4 havonta veteti el a gyerekeket, mert nem védekezik.
Párom már 4. napja ott van, az újabb ab miatt, ő vigyáz a gyerekekre.
Sok dolog idegesít, pl miért a párom, hisz ott a többi tesója, anyja, apja. Miért tud még teherbe esni? Ez azért is érint mélyen, mert nekem kivették a méhem.
Tudom, nincs közöm hozzá.
Érinthet azért rosszul, ami egy éve a műtőasztalon történt? Hogy majdnem meghaltunk a babámmal? Akkor nem sírtam a történtek miatt, csak most.
Nem hiszem, hogy négy napig benn tartják egy ab miatt.
Esetleg tanácsolj neki valami olcsóbb fogamzásgátlót, mert az ab 4 havonta 30 ezer, ettől olcsóbban is megúszhatja...
természetes, hogy fáj neked ez a sztori. Amúgy a gyerekek apja hol van? Mármint sógornődéknél? Nem értem miért a párod megy. Amúgy egy ab max egy éjszaka bennlétet igényel, vagy még annyit sem... Szóval a négy nap érthetetlen...
Köszi a válaszokat!
Azért 4 nap, mert intézte a dolgokat, vérvétel, nődoki, stb. És ő volt a gyerekekkel. Igazából őt is zavarja, hogy a huga ezt teszi, de nem tud nemet mondani.
A dokija már felajánlotta, hogy ingyen elköti. De nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!