Cukorterhelés 4,5, majd 3,9. Ez mitől lehetséges?
Azt jelenti, hogy olyan szépen termel a szervezeted inzulint a cukor beérkezése után, hogy nem csak a bevitt cukrot bontja le, hanem a meglévőből is..ez hirtelen dózisnál előfordulhat.
Ez nam baj, csakakkor ha az alsó határ alá megy, mert 2 alatti vércukor ájulást okoz.
Szia!
Mivel családi alapon állítólag hajlamos vagyok a cukorbetegségre, kétszer is túl kellett esnem a terheléses vizsgálaton. Hát cukorbeteg hála égnek nem vagyok, de mindkét alkalommal a második érték a normál tartomány alatt volt. Az első után annyira leesett a vércukrom, hogy rosszul lettem. A belgyógyász doki szerint a nagy menny. cukorra sok inzulint termelt a szervezetem, többet mint kellene. Azt mondta, hogy ez nem nagy baj, de figyeljek oda, hogy többször egyek keveset, nehogy ájulás legyen a vége. Szerintem nem eszem sokat, de sajna már 10 kg-ot híztam.
27 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!