Hany honapos terhesen kezdtetek a talkozot a vedonovel? Hany alkalommal kell talalkozni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 19:30
1/10 anonim válasza:
A 6. hét körüli uh-on kaptam egy papírt, amivel l kellett mennem a védőnőhöz, a kiskönyvért. Ő havonta hívott vissza kb.
2/10 anonim válasza:
én 7 hetesen voltam nála először.azóta 4 hetente megyek.de én úgy tudom h dokihoz a végén már sűrűbben kell majd járni,2 hetente.akkor a védőnőhöz is szerintem,mert oda mindíg doki előtti nap kell menni.legalábbis nálunk így van.
3/10 anonim válasza:
Az ultahangos papírral, amit 9 hetesen kaptam, akkor voltam először!Akkor kell menni amikor megállapítják a terhességet, mert ő állítja ki a kiskönyvet, és sok jó infót tud adni!Havonta egyszer érdemes elmenni, mikor az orvos is rendel vele, mert akkor a doki ad a kiskönyvedbe pecsétet, amivel igazolod, hogy jártál terhesgondozásra.Abból viszont min 6 kell!
6/10 anonim válasza:
Nekem minden hónapban menni kellett, és az utolsó hónapban pedig minden héten. A végén már alig tudtam bevánszorogni :)
7/10 anonim válasza:
Már 5 hetesen voltam nála, mikor megvolt az első uhom és adta is a kiskönyvet, azóta havonta hív vissza, illetve mindig megyek , mielőtt a dokihoz megyek. (a végén már 2 hetente)
4 pecsét kell az anyaságihoz.
8/10 anonim válasza:
1. uh után pár nappal (6-7. hét) , kiállította a kiskönyvet és így tudtam menni vérvételre Még 3x találkoztunk utána, ha jól emlékszem, de mindig mondta, hogy ha akarok mehetek sűrűbben is vagy eljön hozzám, ha nem akarok bemászkálni.
9/10 anonim válasza:
nekem is úgy van, hogy mindig az orvosi vizsgálat előtt kell mennem a védőnőhöz.
akkor csinál vérnyomásmérést, pisivizsgálatot, súlymérést!
én is úgy tudom, hogy min.4szer kell elmenni, akkor jár azt hiszem az egyszeri anyasági segély, de ez nem biztos!
a biztos a négy és hogy valamit lehet vele igényelni!
10/10 anonim válasza:
Én 9 hetesen voltam először és havonta 1x megyek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!