Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hany honapos terhesen kezdtete...

Hany honapos terhesen kezdtetek a talkozot a vedonovel? Hany alkalommal kell talalkozni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 19:30
 1/10 anonim ***** válasza:
A 6. hét körüli uh-on kaptam egy papírt, amivel l kellett mennem a védőnőhöz, a kiskönyvért. Ő havonta hívott vissza kb.
2010. jan. 28. 19:34
 2/10 anonim ***** válasza:
én 7 hetesen voltam nála először.azóta 4 hetente megyek.de én úgy tudom h dokihoz a végén már sűrűbben kell majd járni,2 hetente.akkor a védőnőhöz is szerintem,mert oda mindíg doki előtti nap kell menni.legalábbis nálunk így van.
2010. jan. 28. 19:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Az ultahangos papírral, amit 9 hetesen kaptam, akkor voltam először!Akkor kell menni amikor megállapítják a terhességet, mert ő állítja ki a kiskönyvet, és sok jó infót tud adni!Havonta egyszer érdemes elmenni, mikor az orvos is rendel vele, mert akkor a doki ad a kiskönyvedbe pecsétet, amivel igazolod, hogy jártál terhesgondozásra.Abból viszont min 6 kell!
2010. jan. 28. 19:35
 4/10 anonim ***** válasza:
4 pecsét kell.
2010. jan. 28. 19:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen, 4 kell szerintem is.
2010. jan. 28. 19:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem minden hónapban menni kellett, és az utolsó hónapban pedig minden héten. A végén már alig tudtam bevánszorogni :)
2010. jan. 28. 20:09
 7/10 anonim ***** válasza:

Már 5 hetesen voltam nála, mikor megvolt az első uhom és adta is a kiskönyvet, azóta havonta hív vissza, illetve mindig megyek , mielőtt a dokihoz megyek. (a végén már 2 hetente)

4 pecsét kell az anyaságihoz.

2010. jan. 28. 20:20
 8/10 anonim ***** válasza:
1. uh után pár nappal (6-7. hét) , kiállította a kiskönyvet és így tudtam menni vérvételre Még 3x találkoztunk utána, ha jól emlékszem, de mindig mondta, hogy ha akarok mehetek sűrűbben is vagy eljön hozzám, ha nem akarok bemászkálni.
2010. jan. 28. 21:20
 9/10 anonim ***** válasza:

nekem is úgy van, hogy mindig az orvosi vizsgálat előtt kell mennem a védőnőhöz.

akkor csinál vérnyomásmérést, pisivizsgálatot, súlymérést!

én is úgy tudom, hogy min.4szer kell elmenni, akkor jár azt hiszem az egyszeri anyasági segély, de ez nem biztos!

a biztos a négy és hogy valamit lehet vele igényelni!

2010. jan. 29. 04:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 9 hetesen voltam először és havonta 1x megyek hozzá.
2010. jan. 29. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!