12Hetes es 7napos kismama vagyok es egyre tobb a szedules fejfajas kezremeges hanyinger gorcsoles . Volt egy eset mikor omlott a ver az orrombol . A lenyeg hogy ezek a tunetek ilyenkor normalis?
Szia vegig a 9honapig?:/// ez megijeszt :ss azota is alacsony a vernyomasod? mar mostanaban kavezok es mikor remegek akkor utana sokkal jobb csak utana a fejem faj
Koszi egyebkent!
Koszi hogy ezt elmondtad!:) es igazabol ugyan igy vagyok vele ahogyan te is voltal..nemtudok enni ..ha ehes is vagyok es eszek parperc mulva undorral nezek az etelre:s
De kikell birni tenyleg mert megeri :)
Hogy vagy kismama?:) megkerdezhetem hogy tervezett volt-e a babuci?csaladod mit szol hozza?neveken gondolkozol?:)
Sok boldogsagot,ne szenvedjetek hianyt semmiben :)
Hat igazabol ugyanugy..sok hanyinger hanyas fejfajas szedules:)
Eloszor igen azert probalkoztunk hogy sikeruljon a pici de nemsikerult mikor ugy voltunk vele hogy majd akkor parev mulva na akkor mar sikerult.. :D orul neki a csalad nagyon :) igen gondolkoztam mar a neveken de megnem vagyok bennuk biztos :)
Nagyon szepen koszonjuk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!