Dr. Hartmann Gábor Dél-pesti nálla mennyi a szülés? Aki nála szült mennyit adott?
Én az első babámat nála szültem de nem tudom mennyi az annyi,mert szakmabeli vagyok nem fogadott el semmit.
Csak általánosságban írom,hogy a Jahn Ferencben az orvosok tarifái 40.000-70.000 terjednek
szülésznők :20.000-40.000.
de ez csak egy átlag jobb lenne ha bemennétek a kórházba és személyesen beszélnétek Hartmann doktorral.
Első vagyok.
Nézd,az ügyeletes orvos is van olyan tapasztalt mint egy fogadott orvos,ő is ugyan azt tanulta.
Hányról hallom és tudom(!)hogy ott volt a fogadott orvos akit terhesség alatt tömtek pénzzel,mégis szülés idején sielt,kávézott elutazott stb...
Egyébként sem a doki a fontos hanem a szülésznő,mert a dél pestiben a szülésznő van végig a kismamával,ő vezeti le a szülést is!!!Orvos csak varrni jön vagy ha komplikáció lépett fel.
Úgyhogy semmi baj ha nem álltok úgy anyagilag akor csináljátok azt,hogy bementek a kórházba fel a 9 emeletre becsengettek a szülőszobába,és nyugodtan mondhatjátok,hogy szülésznőt kerestek aki ekkor és ekkor elvállalja e a párodat.Tuti lesz olyan.
A dél pestiben?Bármelyiket!Aki először kikukucskál az ajtón!
De komolyan minden szülésznő szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!