Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tiszta ideges vagyok. CRL-nek...

Tiszta ideges vagyok. CRL-nek mennyi jelentősége van? Vagy az a lényeg, hogy van fejlődés.

Figyelt kérdés

7 hetesen 10 mm (hüvelyi UH), ma, 8 hetesen 13 mm volt a crl (hasi UH-on).

Szép szabályos a petezsák, és szép a szívhang. Én mégsem nyugodtam meg, mert nagyon keveset nőtt. Gondoltam már arra is, hogy azért lehet, mert nem ugyanazzal mérték, és a hüvelyi mégiscsak pontosabb.

Hetente kell nézni, mert volt halvaszülésem az előzményben, és veszélyeztetett vagyok.

Nektek volt, hogy ilyen keveset nőtt? :(

2014. nov. 14. 15:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gondolom fiatalabb a terhesség kb eg yhéttel, ahhoz meg normális mértékű a növekedés.
2014. nov. 14. 15:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem hasi uh-im voltak csak a terhesség elején is.Nekem 8 hetesen 18mm volt,előtte 2 héttel csak 3mm.De szerintem ahány gép,ahány orvos,annyi mérés.Ha az orvos mindent rendben talált,akkor ne törődj a mérési eredményekkel.
2014. nov. 14. 15:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Úgy látom, a neten is elég nagy a szórás. Babafalva méretekbe pl. beleillünk: 8. héten a baba 14-20 mm.
2014. nov. 14. 15:13
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem 7 hetesen 9 mm, 9hetesen 21 mm volt.

De mi kisebbek vagyunk mindig 3-4 nappal ...

2014. nov. 14. 15:33
 5/11 A kérdező kommentje:

Jajj,én annyira izgulok. Mindig megfogadom, hogy nem nézek táblázatokat, de aztán mégis ott kötök ki... :(

Még várom a hozzászólásokat.

2014. nov. 14. 15:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, minden rendben.Mm-ben mérik amit nem tudnak hajszálpontosan megtenni. Nálunk sem a nagykönyv szerint nőtt az elején.Engem hasi uh-val 16 hetesen néztek először.
2014. nov. 15. 09:35
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem a nagykönyv szerint? Van kedved egy picit részletezni? Egész nap ezen kattogok.

Próbálom magam nyugtatni, de nem nagyon megy... :(((

2014. nov. 15. 09:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 8hetesen 14 mm volt a baba. Én is végig néztem a táblázatokat, többfélét is és ugyanúgy izgultam mint te. Nálunk a végén a combcsont már a normál tartományban sem volt benne. De próbáltam mindig pozitív lenni. Nyáron született meg a kisfiam 56cm-vel és 3730grammal. Tökéletes és arányos lett. És a lábai is jók! :)
2014. nov. 19. 09:07
 9/11 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy, köszönöm szépen a kedves szavaidat! :)
2014. nov. 20. 18:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Bocsánat kedves kérdező,nem néztem vissza.Nagykönyv szerint úgy értem,hogy én is mindig néztem a neten a táblázatot.Mivel 100% hogy nem 14. napon volt peteérésem 2 kiírt időpontom is volt,inkább az uh alapján számoltunk.

Volt olyan,hogy mentem a dokihoz 9 hetes és 5 naposan aztán megnézte a doki és már 10 hét 1 napos volt a méretei alapján.

2014. nov. 20. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!