Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor múlik el ez a szörnyű...

Mikor múlik el ez a szörnyű puffadás? Már nagyon nehezen viselem!

Figyelt kérdés

A terhesség kezdete óta borzasztóan puffadok és egyre rosszabb (most 12. hetes vagyok). Ma már istenbizony úgy éreztem hogy szétreped a hasam! Pedig nem eszek puffasztó dolgokat, nincs székrekedésem...így még jóformán ülni se tudok a munkahelyemen, nagyon kényelmetlen. Fekve tudom elviselni ezt az állapotot már csak :(

Arra gondoltam most már veszek valami szert, espumisanra gondoltam. Vagy tudtok valamit ajánlani? Vagy tartsak diétát? Mikor fog ez csillapodni? Ja és totál elkeseredtem, nekem már most akkora a hasam néha mint egy 6 hónaposnak.. :(

2014. nov. 11. 19:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az espumisan nekem nagyon sokat segített, próbáld ki
2014. nov. 11. 19:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom...más ötlet?
2014. nov. 11. 20:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a puffadás kb. a 14. héten múlt el egyik napról a másikra. S ezzel együtt a hasam is sokkal kisebb lett.

Ami segít pl. kevesebb szénhidrátot fogyassz, és próbálj meg mozogni. Sokszor azért lesz "levegős" az ember, mert terhesség alatt lassabb a bélrendszer működése, így a levegő bent reked, és elkezdesz puffadni. A mozgás segít viszont abban, hogy valamelyest serkentse a bélműködést, így kevésbé fogsz puffadni.

Az Espumisan pedig jó ötlet, próbáld ki.

2014. nov. 11. 20:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Espumisan! Nagyon jó!
2014. nov. 12. 08:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. nov. 12. 11:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem az espumisan nem hasznalt,azert irok,hogy ha esetleg neked sem. En kiprobaltam,hogy minden reggel egy pohar meleg vizet ittam ehgyomorra. Az segitett az emesztesen. Es meg veletlenul se egyel puffaszto etelt! Nekem a 12.het kornyeken ez is elmult. 30 hkm
2014. nov. 12. 17:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm! Kipróbálom mert vettem espumisant de talán csak minimális változást észlelek. Hát remélem, h egy-két hét és elmúlik, mert olyan egy disznónak érzem így magam, szörnyűség, a nagy hasamtól nem férek már :(((
2014. nov. 12. 17:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok. Kitartast! Nekem ejjel volt nagyon rossz,nagyon feszitett a hasam,es ugy ereztem kidurranok. Ez a meleg vizes taktika jo,meg alapvetoleg a sok folyadek. El fog mulni,hidd el :)
2014. nov. 12. 22:09
 9/11 anonim válasza:
Szia kedves kismama! Hogy vagy? Elmúlt mar a puffadasod? Ha igen mi segített? En 15 hetes vagyok es sajnos ugy nézek mint egy 8 honapos! Teljesen kivagyok nekem szó szerint semmi nem hasznal 😔 remelem Te mar jobban vagy!
2015. jan. 30. 16:40
 10/11 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, elmúlt szerencsére, csak ritkán jon vissza. Most mar más jellegűek a problémáim :) őszintén semmi nem segített csak az idő, egyszer csak elmúlt. Ki kell várni. Nem tudom mar pontosan mol
2015. febr. 3. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!