Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek a 6. héten már volt...

Akiknek a 6. héten már volt szívhang, a nem várthoz képest mikor teszteltek pozit?

Figyelt kérdés
6+2 hetes leszek, elképzelhető hogy lesz már szívhang, a nemvárt napján már pozi volt a tesztem, de nagyon halvány.
2014. nov. 11. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. Három fiam van, mindnél 6+ valahány napos (hetes) időben voltam uh-n és mindnél volt szívhang. Az első kettőnél aznap teszteltem mikor nem jött meg, a harmadiknál két nappal a nemvárt előtt és mindnél pozitív volt. A harmadiknál halványan volt pozitív, de az volt:-))
2014. nov. 11. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
6 het 3 naposan volt szivhang az elsonel. a nemvart elott 3 nappal eleg jol lathato pozitiv lett a tesztem.
2014. nov. 12. 00:00
 3/5 anonim ***** válasza:

A nem vár előtt 1 héttel lett a teszt erős pozitív. 5 hét + 4 naposan voltam UH-on, volt szívhang. Kétpetéjű ikrek vannak a pocakomban.

Boldog babavárást! :)

2014. nov. 12. 07:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem várt napján reggel halvány pozitív volt. Másnap már erőset teszteltem este.
2014. nov. 12. 10:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem a nem várt napján halvány lett a tesztem, 1héttel a nem várt után lett csak erős a két csík. Akkor elképzelhető hogy nálunk még nem lesz szívhang. Köszönöm a válaszokat:)
2014. nov. 12. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!