Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire árt a babának? Többi...

Mennyire árt a babának? Többi lent!

Figyelt kérdés
Ma derült ki hogy 6 hetes terhes vagyok! Viszonylag sokat dohányoztam, de most le raktam, nem is akarok ragyujtani! Az hogy eddig cigiztem ártani fog neki, lesz tőle valami baja???? :-(

2014. nov. 11. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz baja.
2014. nov. 11. 12:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Jajjj nagyon remélem!!!!
2014. nov. 11. 12:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Még nincs közvetlen kapcsolata veled, tedd le minél előbb és nem lesz semmi baja.
2014. nov. 11. 12:52
 4/8 anonim válasza:
nem lesz semmi baj nyugalom.en sem tudtam h terhes vagyok dohanyoztam es egyszer ra gyujtottam es rosszul lettem(hanytam) tole megundorodtam a cigitol es nagyon budosnek talaltam amikor valaki dohanyzott mellettem. igy mikor abba hagytam a dohanyzast sokkal jobb lett a kozerzetem is.
2014. nov. 11. 13:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Csak ez az internet... Utána olvastam és annyi sok rosszat írt, nagyon megijesztett!!! Köszönöm még egyszer!!
2014. nov. 11. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha azonnal leteszed nem lehet gond. Méregtelenítő kúrát semmiképp se csinálj, az eléggé árt a babának, főleg később.
2014. nov. 11. 14:12
 7/8 anonim ***** válasza:

3-as, hol szeded a hlyeségeidet?

Amúgy igen, lehet, mert ilyenkor a legsérülékenyebbek (nem véletlenül vetélnek el 8-10. hét környékén).

2014. nov. 11. 18:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Ilyenkor még mindent vagy semmit elv működik. Ha ártott volna, elment volna a baba. Mivel maradt, nagy valószínűséggel nincs baja. Nagyon ügyes vagy, hogy egyik naprólba másikra letetted a cigit, csak így tovább! :)

7-es! Nem írt hülyeséget a 3-as válaszoló, neked hiányosak az ismereteid. A méhlepény a 10. hét környékén kezd kialakulni, addig külön véráramon van a magzat. Ahogy a méhlepény működésbe lép, onnantól van anya és magzat közös vérkeringésen ;)

Az első trimeszterben azért sérülékenyebb a magzat, mert ha bármi hiba van a rendszerben, akkor a szervezet kilöki az embriót. Illetve akkor szokott még gond lenni, mikor a sárgatest szerepét átveszi aa méhlepény,és valami miatt leesik a progeszteron szint.

2014. nov. 12. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!