Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az gond 26 hetesen ha a...

Az gond 26 hetesen ha a krtben kapálgatok, gazolgatok? Lehet baja a babának tőle? Kiicsit utána fájt a derekam.

Figyelt kérdés
2008. aug. 14. 07:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Ha Te úgy érzed, hogy bírod, akkor szépen öreges tempóban nyugodtan. Arra azért vigyázz, hogy ebben a melegben, ne nagyon menj ki, csak a kora reggeli, vagy az esti órákban. Ha belegondolsz nagyanyáink a szántóföldekről mentek szülni. Szép babavárást. 25 hetes kismama.
2008. aug. 14. 07:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez én is csatlakozom. Semmi bajod nem lesz, mozgásnak is nagyon jó a gazolgatás. Azt meg úgyis tudod, hogy nem a 40 fokban mész ki, és ha fáradsz akkor leülsz!!! Jó kertészkedést, szép terhességet:)
2008. aug. 14. 07:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én 28 hetesen, már elég szép pocakkal ugyanezt csinálom. Szépen, kényelmesen, amikor gyomlálok, inkább térdelek, vagy ülök. Amilyen bolond tudok lenni a terhességem kezdete óta, idegnyugtatásra kitűnő tevékenység:), mozgásban tart és még a kert is rendben van tartva.

Csak tudni kell, hol a határ. Pihenj közben egy kicsit, tarts szünetet és utána is!

Jó munkát:)!

2008. aug. 14. 09:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Arra még figyelj, hogy lehet a földben toxoplazma, ezért húzz valami vékony cérnakesztyűt.
2008. aug. 14. 09:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én 37 hetesen is ezt csinálom.Ha lehet, ne hajolgass, inkább térdelj.A derekadra figyelj, mert nekem a 29 héten ugyanilyen tevékenység közben becsípődött, három napig nem bírtam felkelni. A dokim meg gratulált hozzá. :)

Minden jót!

2008. aug. 14. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!