Hol tudnék szoptatós párnába csak mikrogyöngyöt vásárolni? Lehetőleg Budapesten.
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 13:08
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
ha jól emlékszem, akkor a szopiparna.hu-n lehet külön is. én is ott vettem és mellé egy adag plusz gyöngyöt is.
3/4 anonim válasza:
A szopiparna.hu Pesten a XVII. keruletben van a Melczer utcaban. Hazszamra nem emlekszem, de ha keresztur felol mesz a a Baross utcan, ahol a 80-as (vagy 98-as?) busz is jar, akkor jobbra kel bemenni az utcaba es majdnem a vegen a jobb oldalon van a haz. En ugyan a keruletben lakom, pontosabban az edesanyam, de jelenleg nem tudom melyik busz jar a Baross utcaban. De szerintem nemi postakoltseg elleneben postan is kikuldik. Ha szemelyesen mesz oda, akkor is elobb hivd fel oket telefonon, hogy tudjak, hogy mesz. Remelem segitettem.
4/4 anonim válasza:
Elefáni bababoltban tudsz venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!