27 hetesen fenékre estem az elöbb, nyújtóztam, a konnektorból húztam ki a mosógépet, kibicsaklott a lábam, beestem a kagyló alá. Ugye a babunak semmi baja? Nagyon félek.
feleslegesen ne aggodj, irany a nogyogyasz (vagy a hazi dokid,ha van szivhallgatoja), meg fogsz nyugdni!
valoszinuleg egyebkent nem lett baja ha tovabbra is erzed mozogni!
33+2km
Így aztán az is lehet, hogy nem volt összefüggés a baba halála és az esés között, csak véletlen egybeesés volt.
Egyelőre pihenj le, és figyeld, hogy mozog-e. Próbáld mozgásra bírni, te tudod, mitől szokott beindulni. Egy szimpla eséstől nem lesz baja, hiszen védi a méhfal, a burok, és vízben van. Mintha egy vízzel teli zacskóban úszó paradicsomot akarnál szétlapítani úgy, hogy nekikoccantod a falnak. Ráadásul a fenekedre estél, nem a hasadra. Ennél azért több kell.
Ha baba nem mocorog még este sem, akkor viszont tényleg irány az orvos - de akkor is, ha nem estél el.
Szia! Kb. én is ilyen idős terhes lehettem,mikor takarítás közben leestem a székről.Reflexszerűen védtem a hasam s én is a fenekemre zuhantam nem kicsit.Gyorsan lefeküdtem, 3-4 napig paráztam - még a páromnak sem mertem elmondani.De nem lett semmi gond.Később a védőnőnek elmeséltem, s azt mondta a magzatvíz nagyon sokat véd,biztonságban van ilyen eséstől a baba.Akkor van baj,ha a hasadra esel. Szerintem nem lesz semmi gond,de ha nem érzed a magzatmozgást,akkor viszont azonnal orvos!
36 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!