Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés lesz ebből?

Szülés lesz ebből?

Figyelt kérdés
Szúró, alhasi fájdalmam van, olyan mintha kaparászna lent a baba a kezeivel.Van mikor durvább, van mikor kevésbé.Orvosom még nem hívtam várok , hogy mi lesz ebből.Első baba.Szerintetek?37 hkm
2014. nov. 5. 15:57
 1/9 anonim ***** válasza:

:)) Jó, lehet, hogy nem így értetted a kérdést, de én nevettem rajta! És nem rosszindulatból mondom!

A baba nem a kezével fogja kikaparni magát a testedből :)

Szerintem max. jósló fájás lehet, akkor menj kórházba, ha magzatvízcsorgást is tapasztalsz, vagy nagyon erős ritmikus fájásaid vannak deréktájon.

2014. nov. 5. 16:09
 2/9 A kérdező kommentje:
:) nem úgy értettem hogy a kezével kaparja ki magát, csak olyan érzésem van mintha kaparászna valaki belülről:D
2014. nov. 5. 16:26
 3/9 A kérdező kommentje:
és ha nincs magzatvíz csorgás pl?ismerőseimnek sem ment el a víz , úgy mentek szülni.de figyelni fogok köszi a választ:)
2014. nov. 5. 16:27
 4/9 edit1979 ***** válasza:
Szia! A jósló fájdalom, illetve az igazi is általában nem az alhasban van, hanem inkább olyan menzis görcs szerű, később meg a derekad akar leszakadni. A szurkálások nálam is sokszor jelentkeztek az első babánál, ha leülsz, pihensz, kicsit jobb lesz. :-) Én mindig azt mondtam, hogy csak egyszer jöjjön ki, és elveszem a kötőtű készletét. :-)
2014. nov. 6. 11:19
 5/9 A kérdező kommentje:
menzesz görcseim is vannak, elég durvák.
2014. nov. 6. 14:38
 6/9 edit1979 ***** válasza:
Szia! Hogy vagy?
2014. nov. 7. 13:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Szia.változatlan.ugyan úgy jönnek a menszi görcsök meg szurkál, a picike már épp h alig mozog, csak feszít..ma tudtam meg, hogy barátnőm megszült szerdán, pont együtt voltunk kiírva.kicsit szomorú lettem mert én is babáznék már:)ha lesz fejlemény írok:)
2014. nov. 7. 18:33
 8/9 edit1979 ***** válasza:
Szia! Hogy vagy? Enyhültek a tünetek vagy megszületett a kisbabád? :-)
2014. nov. 10. 09:50
 9/9 A kérdező kommentje:
még nincs meg sajnos:( tegnap eléggé fájt lent, meg bele szurkált jó párszor..remélem a héten már ki jön:)
2014. nov. 12. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!