Az normális, hogy amikor köhögök fáj a hasam?
Figyelt kérdés
6 hetes vagyok. Sajnos megfáztam, sokat köhögök. De alig merek, mert izomlázszerű fájdalmat érzek az alhasamban.2014. nov. 4. 09:32
1/4 anonim válasza:
Nekem tüsszentéskor rándult össze a hasam, ami kb fél percig tartott. A 20. héttől már nincs ilyen problmám. 24hkm
2/4 anonim válasza:
Terhességem alatt kétszer voltam beteg: 12. héten és a 36-on. Köhögésnél nekem is fájt a hasam. Nem lett semmi baja a babának. Próbáltam nem erőseket köhögni.
3/4 anonim válasza:
A méhet tartó szalagok rándulnak meg ilyenkor, úgyhogy jogos az izomláz-érzés, de a bbának nem lesz baja. Hársfa tea hasznos és iható.
4/4 anonim válasza:
Csak ismételni tudnám az előttem írókat! Nekem a tüsszentés volt embertelen; azt hittem mindennek vége. És tényleg a 20. hét körül múlt el nekem is :-) A baba köszöni, jól van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!