Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt folyamatos a...

Terhesség alatt folyamatos a táppénz?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi,hogy az orvos 2 hetente adja ki a táppénzes papirt,nekem 17.ig van leadva.Majd jövő héten kell menjek a másik táppénzes papirért,igy is el lesz számolva ez a hónapom?Decemberben 21.ig volt leadva,teljes táppénzt kaptam.Akkor ugye nem csak addig számolják el ameddig le van adva a papir?
2010. jan. 26. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak amíg le van adva. Ha később adod le, akkor utólag kapod meg.
2010. jan. 26. 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak azokat a táppénzes napokat tudják és számolják el amiről leadtad a papírt. A többit utólag rendezik. Biztos,hogy nem azért kaptál egész havit,mert jó jóhiszeműek voltak.

Én mindig hónap 5-ig adtam le az előző havit.

2010. jan. 26. 20:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nekünk 26.ig le kell adni a papirt.A múlt héten adtam le 17.ig.Ha holnap még érte mennék,akkor csak 1 hetit adnának,de 2 hetente adja ki a papirt ez a baj.
2010. jan. 26. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt. Kb. 2 papírt tudtam leadni 1 hónapban. De nekem a háziorvosom rugalmas lett volna, de nem éltem a lehetőséggel, szerintem Te is kérdezz rá, hogy pl. 25-ig nem tudja-e kiállítani minden hónapban.

A tp-t csak ha a papír a kezükben van, akkor tudják elszámolni, mert pl. én voltam kórházban is, akkor meg más %-ot számolnak.

2010. jan. 26. 22:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Csak szerdánként van táppénzes papir kiadás,nekem az sztks nőgyógyász adja,és mindig az előző héttel zárja le.De azért köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 26. 22:18
 6/7 anonim ***** válasza:
kérheted,hogy a következő héttől a házi orvos vegyen táppénzre. Veszélyeztetett terhesként ő is megteheti.
2010. jan. 27. 09:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak addig amig le van adva.Én ugy beszéltem meg az orvosommal, hogy havonta megyek a táppénzes papiromért 14e és 16a között és igy elszámolják rendesen.nekem eddig nem volt belőle problémám.

20 hetes km

2010. jan. 27. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!