Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 2 hónapja spontán vetélésem...

Ha 2 hónapja spontán vetélésem volt és most kiderül, hogy megint babát várok, automatikus, hogy a doki ad valamilyen gyógyszert?

Figyelt kérdés
A szövettan semmit nem mutatott ki a vetéléssel kapcsolatban, a vér- és vizelet eredményeim jók, így nem tudom, mi lehetett a gond... Előfordulhat, hogy csak vizsgálatokra kell bejárnom, miközben az első 12 hetet végig izgulom?
2008. aug. 13. 15:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is pont így jártam márciusban, májusban terhes lettem. A dokim csak azért írt fel gyógyszert, hogy megnyugodjak kicsit, de mondanom sem kell, a 12 hetet végig izgultam keményen... Most 16. hétben vagyok és kezdem elhinni, hogy most talán sikerül! Mindig gondolj csupa szépre, tedd azt, amihez kedved van (persze azért mértékkel), ha tudtok kiránduljatok és szeressétek egymást nagyon a pároddal! Mert azt mondják, hogy a legtöbb, amit egy apa tehet a gyermekéért, hogy nagyon szereti az anyját... És mindegy, hogy még bent van a pici, vagy már kint, ez szerintem nagy igazság! Sok sikert!

2008. aug. 13. 15:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha nem találnak okot, akkor a legtöbb korai vetélést, sárgatest elégtelenség okozza. Ezér szokták pótolni. Én áprilisban vetéltem 11. héten, minden bizonyítható ok nélkül. Júniusban újra teherbeestem és azonnal kaptam Duphastont a sárgatest pótlásra. Ezt általában a 12. hétig szedetik, ugyanis addigra kialakul a méhlepény és attól kezdve a baba már onnan kap táplálékot.
2008. aug. 13. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!