Kismamik mit szedjek csontfájásra? Melyik kálcium jó?
Figyelt kérdés
17+2naposak vagyunk,eddig nemkellett és nemis szedtem semmiféle vitamint,változatossan étkezek és sok gyümölcsöt eszem.Dokim szerint se kell összevissza szedni mindent,mert jó a véreredményem.
Viszont 1-2hete főleg esténként fáj a térdcsontom,a hátam is és elég sokszor ropognak a csontjaim,egyenlőre sima 500mgos kalciumot szedek.
Tőzegáfonyateázok is mivel a vizeletem többször rossz lett hálaisten a kezelés miatt a mai vizeleteredmény már jólett,
De érdekelne szerintetek mit szedjek?!
Védőnő még a magnéziumot javasolta
2014. nov. 3. 11:45
1/3 anonim válasza:
Ez inkább izületi problémának néz ki. Nekem az orvosom a tovitát javasolta, napi 3*1-et. Magnézioumot is szedtem, először 3*1-et, majd a 2. trimeszterben 3*2-t (keményedett a hasam). Én mellé terhesvitamint is szedtem, bár nekem is jó volt az összes eredméynem, de nekem javasolta az orvosom ;)
2/3 anonim válasza:
Én Calcimuscot szedtem (folyékony).
S a magnézium mindenképpen fontos, abból a Magnesii Citricitet ajánlom.
3/3 anonim válasza:
Calcium+magnézium. Én bérest+magne b6-ot szedtem, most szoptatás alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!