Cukros Kismamák! Az inzulin beállításához be kell feküdni kórházba?
szia! Nekem 12,8 volt a terheléses eredményem, amikor a doki megkapta, egy hét múlva már a kórházban loptam a napot. Beállítottak egy hét alatt inzulinra, és 180 grammos ch diétára. (semmi mást nem ehetsz, csak amit adnak, de azt mid meg kell enni, és folyton mérik a cukrot) Nekem ez az oldal nagyon sokat segít:
Ami leviszi a cukrot, az a dió, jó nasinak is :) És savanyúkáposztát is ehetsz rengeteget. Én felváltva eszem a székely a töltött és a rakott káposztát :) Nekem egyik kenyér sem vált be, mind felviszi a cukrom. És a reggeli cukoreredményeim a legkatasztrofálisabbak. Úgyhogy reggel mindig csak nagyon keveseket eszek. Nekem úgy kellett elosztanom az étkezést, hogy reggeli (6-kor) 35g ch, uzsona 15g ch, ebéd (dél) 55-60g ch, tízórai 15g ch, vacsora (este 6) 40g ch, utóvacsora (este 10) 10g ch. reggelire nem is tudom megenni a teljes mennyiséget. És az utóvacsora is el szokott maradni, mert nem bírok ébren maradni addig :) reggel, délben és este kell inzulint adnom, megvan mikor mennyi egységet, és előtte, utána mérni kell a cukrot. Kéthetente kell mennem diabetológiára ellenőrzésre, és ha kell ott módosítanak az adagon. Ha legközelebb megyek, akkor rákérdezek a szülés körüli dolgokra is, mert elvieg a 38-39. héten befektetnek, és indított szülés lesz a cukor miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!