Mi ez a vérzés? 39. hétben vagyok.
Figyelt kérdés
Az orvosom szabin van.Ma nst után egyik doki megnézte a lapomat mivel már 3 napja fájdogál a hasam megvizsgált.míg a dokim 2110-re értékelte a méhszájat addig ő 3110-re.Ő egy elég idős doki jó rendessen megvizsgált és mikor hazaértem akkor vettem észre,hogy véres a bugyim.mitől van?ugye baj nincs?más is járt így már?2008. aug. 13. 12:35
1/1 anonim 

válasza:

A méhszájvizsgálat után én minden alkalommal véreztem. Mindig szóltam erről a dokinak, de soha nem mondta, hogy baj. Nekem még aznap el is múlt a vérzés, a vizsgálat után 2-3 óráig tartott. A doki azt mondta, hogy csak akkor lehet ez gond, ha hosszabb ideig tart,pl. még másnap is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!