Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti vennétek használt kismama...

Ti vennétek használt kismama ruhát?

Figyelt kérdés
2014. okt. 31. 14:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én is vettem, nadrágot, C&A-sat 1000 Ft-ért 12e helyett. Szerintem nagyon nem mindegy. Kabátot meg a Hádában, az nem kismamakabát, viszont jó nagy, és mivel kb. 1 hónapig lesz rá szükségem, úgy voltam vele, hogy nem óhajtok tízenezreket fizetni érte. A többi ruhám, amit vettem, az új, de azok mind olyanok, amiket később is tudok hordani.
2014. okt. 31. 14:32
 12/18 anonim ***** válasza:
38%
Én felsőket, egyberuhát, szoknyát vettem használtan. Először nadrágot is akartam, de nekem elég erős folyásom volt a terhesség alatt, annyira, hogy néha kikerülhetetlenül a nadrág is olyan lett, és arra gondoltam, hogy mi van ha másnak is így van én pedig majd azt hordom utána.. így a végén azt inkább újonnan vettem (2 db-ot, és egy leggings-t). Lehet hogy hülyeség.
2014. okt. 31. 14:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem csak vennék, hanem vettem, és szerintem még fogok is venni használt kismama ruhát. Ha jó állapotban van, sokkal jobban megéri, mint újonnan. De ha újat veszek, akkor is inkább az akciós darabok közül válogatok. Persze, fehérneműből ragaszkodom az újhoz.
2014. okt. 31. 15:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Miért ne? Persze fehérneműt kivéve. Amúgy is szoktam használt ruhát venni.
2014. okt. 31. 16:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Miert kell lepontozni?ezzelcsakazt mondtam h megbantam h mennyit koltottem kismamaruhakra...
2014. okt. 31. 17:26
 16/18 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat, fehérnemut mit vettetek terhesen? Bugyit vagy melltartot? Van kismamáknak kulon?
2014. nov. 1. 15:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Kismamasbol meg toronyora is van lanccal:)))))viccet felreteve mar ez is egy kulon iparag.van minden amit akarsz...melltartobol en csak siman nagyobbat vettem,szules elott vettem szoptatosmellrartot.de kb felesleges volt mert ugy fajt a bimbom h a haloinget se viseltem mar el itthon magamon.bugyibola tezenisbe vettem feltangakat.nagyon kenyelmesek de megse tepsibugyi.persze vettem olyanokat is az elso hetekre es a korhazi napojra olcsibbakat de csak egyet kellett kidobnom.
2014. nov. 1. 19:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, van külön fehérnemű kismamáknak. Melltartóból nekem nem jött be, hogy szimplán nagyobbat veszek, engem nagyon nyomtak a merevítők. Valószínűleg közrejàtszik, hogy már a várandósság előtt is 80D-s mérettel voltam megáldva. Bugyit még nem vettem, de lassan itt az ideje.
2014. nov. 3. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!