Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől függ a túlhordás?...

Mitől függ a túlhordás? Egyszerűen csak nem akar kijönni? Vagy lehet valami oka?

Figyelt kérdés
Holnap kéne jönnie,de nem nagyon mutat semmit...
2008. aug. 13. 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pl azért volt,mert nem a menstruációs ciklus közepén fogant meg a gyerek,hanem min. egy héttel később.Így a naptárhoz képest később jött,de amikor megszületett kiderült,h még maradhatott is volna néhány napot,mert pl a szeméremajkak sem voltak záródva.Tehát sokszor elszámolás az oka.1-2 nap nem a világ,de mint látod 1 hét sem az.Fel a fejjel!könnyű szülést!
2008. aug. 13. 11:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 9 nappal hordtam túl a kisfiam,nem tudni miért de még a szülés se indult be,nem tágultam.Belázasodtam azért kellet a császár(kaptam 5 infúziót is)de az se eredményezett semmit.Pedig már a babám bőre felvolt ázva nem lettem elszámolva.
2008. aug. 13. 11:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát semmi kémiai oka nincxs ha erre gondolsz, egyszerűen mindenki más és nem mindenkinek ugyanannyi idő alatt történnek a dolgok..sem a mamákat sem a babákat nem lehet hasonlítani.

A baba ha kifejlett ami általában erre az időre már elért , akkor max a 42. hétig hagyják, de kitudja meddig lenne el bent, aztán megindítják a szülést, illetve ha a méhlepény romlik(meszesedi), vagy piszkos a magzatvíz akkor korábban megindítják, de van aki burokban jön ki és azt gyorsan ki kell szedni a burokból, mert miután eláll a köldökzsinórműködés, aztán rögtön levegöt kell vennie..

2008. aug. 14. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!