Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért olyan pici a magzat?

Miért olyan pici a magzat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Július 2.án jött meg az utolsó erős menstruációm, augusztus 5én barnás "menstruációm" volt. szeptemberbe ki is derült terhes vagyok:) később mentem el az iskola miatt orvoshoz,ott 7 hetes magzatot láttak az ultrahangon, ami képtelenségnek tartottam ha augusztusi menstruációmhoz is viszonyitjukoktóber 6.-án volt a magzat CRL 8,7 mm-es. Ma ismét voltam megnézetni mert nem mindegy mikor megyek el a 12 hetes genetikára. Ma CRL 18 mm-es, ráírták a menszeszem szerint a 12 hetet. Valami baj lehet? mert a neten azt néztem 12 hétben már 50-60 mm-esnek kellene lennie??

2014. okt. 29. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha megteheted,válassz egy dokit,aki megbízható és menj el magánrendelésre. Itt monitoron keresztül senki sem fog megbízható választ adni.
2014. okt. 29. 13:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is érdemes másik orvoshoz is elmenni, márcsak a biztonság kedvéért is.

De ettöl függetlenül elöfordul, hogy valaki nem középidöben lesz terhes, hanem a menzesz elött közvetlen vagy utána.

Egész elvileg az sem lehetetlen, hogy a szeptemberben tesztelt (augusztusi) terhességed megszakadt, és pár héten belül újra összejött a baba - ilyen esetben nem lehetlen, hogy a következö menzesz éppen kiesik.

2014. okt. 29. 13:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Holnapra kaptam időpontot már genetikai UH-ra, és panaszkodtam hogy miért olyan picike,nem vagyok 12 hetes? az lehetetlen a menstruáciom szerint is. és mondták hogy jobb minőségű lesz amivel ők végeznek ne aggódjak,kiderül minden. De azt is figyeltem,mert sietett a nőgyógyász -.- hogy igy össze vissza tette azt a Hüvelyi UH-t, és volt hogy már láttam egy emberi alakot belőle,de a végére ugy tette amikor lemérte hogy csak egy kis gomolyagot láttam, pedig mondta is előtte h már a végtagok is szépen fejlődnek.akkor ő nem bánt jól a géppel? rossz helyzetbe fényképezte le?
2014. okt. 29. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen valószínűleg valamikor augusztus végén fogant és akár 3héttel is kisebb lesz úgy rögtön. A 12.hétig szoktak általában szülési időpontot változtatni a baba méretétől függően. Valszeg most megnézi minden ok-e megméregeti,és vissza kell menned ehy-két héten belül,hogy fejlődik-e normálisan..

Igen, a kislányom 12+4naposan volt 59mm. de ő mindig egy héttel kisebb az átlagnál :)

2014. okt. 29. 13:26
 5/5 A kérdező kommentje:
már holnap a 12 hetes genetikára megyek
2014. okt. 29. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!