Ki tapasztalt már olyat hogy a magzat rúgásait, mocorgását a hüvelyembe éreztem?
Jelen :)
persze nem a hüvelyben van,csak annyira lent motoszkál,hogy olyan mintha ott lenne. Nekem általában akkor van ilyen érzésem mikor megfordul és helyezkedik,vagy ha faros. Nagyon kellemetlen tud lenni..szorítottam is a lábaimat nehogy kipottyanjon :D
32hkm
Szia!
Én is érzem ezt. Szerintem is épp lent lehetnek a kis lábai, tényleg olyan, mintha a hüvelyben motoszkálna.:-)
Nekem most épp köldök körül rúgdos.:-)
23hkm
A második babámmal nagyon sokáig ott éreztem. Konkrétan olyan volt, mintha kilógna egy pici láb a hüvelyembe és ott kalimpálna. Ez kb a 17. héttől a 28.-ig tartott. Már én is meg voltam rémülve, mert az első terhességemnél csak ritkán éreztem ilyet. Most viszont minden nap többször előfordult. Ahogy nő és forog elmúlt, szerencsére, mert kellemetlen érzés is volt, nem csak ijesztő.
35 hkm
4-es vagyok!
Egyébként én aggódtam emiatt, de szerdán voltam a dokimnàl, és azt mondta, hogy teljesen zárt, kőkemény a méhszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!